+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

ICT medewerker 20,05 euro, ZT Systems Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 20,05 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hey daar! Lekker toch! We zoeken een enthousiaste ICT medewerker die topkwaliteit serverkasten komt maken. Jij speelt een belangrijke rol in ons productieproces, voert tests en updates uit en helpt foutjes herstellen. Je werkt vooral met Linux en DOS, in twee ploegen. Klaar om te schitteren in deze rol? Solliciteer dan nu! Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Hey daar! Hoe klinkt €20,05 per uur? Lekker toch! Bij ZT Systems in Almelo zijn we op zoek naar een enthousiaste ICT medewerker. Jij bent onmisbaar in het maken van topkwaliteit serverkasten. Sta jij te trappelen om onze producten naar een hoger niveau te tillen? Lees nu verder!

Blijf je minimaal 3 maanden bij ons, vind je het leuk en doe je het goed? Dikke beloning voor jou! Jij krijgt dan namelijk €1000 euro boven op je salaris! Dit wil jij toch?!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker uurloon van €20,05, incl. toeslag
  • Reiskostenvergoeding natuurlijk!
  • Een fulltime job van 38 uur per week
  • Kansen om te groeien en je skills te ontwikkelen
  • Wekelijks je salaris uitbetaald
  • Een unieke werkomgeving vol werplezier!
Wie ben jij

Als ICT medewerker ben je gek op technologie en heb je oog voor kwaliteit. Eigen vervoer naar Almelo is ook handig! verder:

  • Een MBO 4-diploma in ICT of elektra is top.
  • Ervaring met Linux! Dat vinden we awesome!
Wat ga je doen

Als ICT medewerker bij ZT Systems speel je een mega belangrijke rol in ons productieproces van serverkasten. Je voert super gedetailleerde tests en updates uit tijdens en na het in elkaar zetten. Plus, je helpt bij het herkennen van hardware- en softwarefoutjes en herstelt ze. Zo zorg je ervoor dat alles wat ons terrein verlaat, aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Je werkt veel met Linux en DOS. Ken jij deze systemen? Super! Je werkt als ICT medewerker in twee ploegen van 06:30 tot 15:00 en van 15:00 tot 23:30. Lekker toch?

Waar ga je werken

Bij ZT Systems, een snel opkomend ICT-bedrijf in Almelo in de markt van servers en data-opslag. Bij ZT Systems stap je binnen in een inspirerende omgeving. Hier krijgt jouw talent alle ruimte om te groeien. Ken jij nog mensen die een vergelijkbare baan zoeken? Breng ze vooral op de hoogte. Wij zijn altijd op zoek naar toppers zoals jij!

Sollicitatie

Klaar om de show te stelen als onze nieuwe ICT medewerker? Niet langer wachten, gewoon solliciteren! Na je sollicitatie bellen we je even op voor een gezellig praatje. Spreek je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in