+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Bijbaan: medewerker vakantiepark | Salaris tussen de €10,37 en €13,42 bruto per uur (MET vervoer vanaf Almere) Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 5 - 30 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 10,37 - € 13,42 p/u
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan waarbij je op maandag, vrijdag of misschien meer dagen kunt werken? Je helpt met schoonmaken in vakantiebungalows op verschillende plekken. Samen met een collega maak je de vloeren, toiletten, keukens en bedden netjes. Als je een rijbewijs hebt, kun je misschien meerijden met een Recruit a Student auto en krijg je een bonus. Ook worden je reiskosten vergoed. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een flexibele (bij)baan en ben jij op maandagen, vrijdagen of beiden beschikbaar? Onze opdrachtgever zoekt voor diverse locaties medewerkers die gaan helpen met de schoonmaak van vakantiebungalows op vakantieparken. In sommige gevallen hebben zij ook diensten op dinsdagen, woensdagen en donderdagen. In iedere bungalow zorg jij ervoor dat de vloeren, toiletten, keukens en bedden weer helemaal schoon worden. Dit doe je niet alleen, maar samen met een vaste collega van het vakantiepark. Ook nog eens gezellig dus! Het salaris ligt tussen de €10,37 en €13,42 bruto per uur en reiskosten worden in overleg vergoed. Vaak is er vervoer geregeld vanaf Almere Centrum, waardoor jij kunt meerijden met een van onze Recruit a Student auto’s. Heb jij een rijbewijs en heb jij interesse in deze vacature? Dan horen wij het heel erg graag. Er geldt voor jou namelijk een bonusregeling als jij rijdt in een van onze auto’s rijdt.



Gevraagd

  • Je spreekt de Nederlandse en/of Engelse taal 
  • Je kunt 1 dag per week werken (alleen in de vakantieperiode kan ook!) 


Aanbod

  • Werkdagen: altijd op maandag en/of vrijdag, maar vaak ook op dinsdag, woensdag en/of donderdagen.
  • Werktijden: 10.00 uur tot 16.00 uur, met kans op wat uitloop
  • Salaris: Het salaris ligt tussen de €10,37 en €13,42 bruto per uur. Dit is exclusief vakantiegeld en vakantie uren.
  • Diensten: Er zijn meerdere diensten per park beschikbaar. Dus je aanmelden met een vriend/vriendin kan. Nu vraag je je vast af, wat is dan het voordeel voor mij als ik vrienden/familie/kennissen aandraag? Goede vraag! Er geldt een wervingsbonus als jij nieuwe medewerkers aandraagt bij Recruit a Student voor deze functie.*
  • Kan je incidenteel werken? Of één van beide dagen (alleen maandag of alleen op vrijdag?) dan kan jij je ook zeker aanmelden!

*Vraag de exacte voorwaarden voor deze actie bij ons op.


Meer informatie

Je kunt deelnemen aan onze groepsapp! Eenmaal hieraan deelgenomen nemen wij vanuit Recruit a Student contact op met je voor het inplannen van een (digitale) kennismaking :-). Zo kan je vrij snel starten dus! Hierbij de link naar de groepsapp:

Heb jij interesse maar wil je graag op een andere manier met ons in contact komen? Dat kan per WhatsApp (06-220 444 98), telefonisch (088-522 0036) of per mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.).

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf in Nederland dat al meer dan 50 jaar bestaat. Ze maken schoon in verschillende plekken zoals kantoren, ziekenhuizen en scholen. Ze vinden het belangrijk dat hun werknemers goed leren hoe ze hun werk het beste kunnen doen, en ze gebruiken nieuwe technieken om nog beter schoon te maken. Het bedrijf is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland en werkt hard om hun klanten blij te maken met schoon en netjes werk. Kom jij ze hierbij helpen?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in