+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Communicatieadviseur Groei & Wonen Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met een team om belangrijke boodschappen helder over te brengen. Je speelt een centrale rol in het communiceren met verschillende afdelingen en zorgt dat iedereen de juiste informatie krijgt. Je luistert goed naar wat nodig is, en maakt plannen om dit te realiseren. Samenwerken is belangrijk, en je werkt met verschillende collega's om de beste resultaten te behalen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Gezamenlijk waarborgen jullie een vloeiende communicatie, zodat de juiste boodschap op het juiste moment en bij de juiste doelgroep aankomt.

Wat ga jij doen

Binnen de afdeling communicatie werken wij samen in agile-opererende teams, vanuit een business partner model. Vanuit een regisserende en coördinerende rol ga jij aan de slag bij team Groei & Wonen. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor bestuurlijke, strategische en operationele communicatievraagstukken voor de afdelingen Gebiedsontwikkeling, Stedelijk Beleid en de ontwikkeling van de gemeente. Binnen dit team werk jij samen met collega-communicatieadviseurs, contentadviseurs en woordvoerders.

Als belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen en teams zorg je ervoor dat informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier wordt gecommuniceerd en dat de juiste doelgroepen worden bereikt. Door goed te luisteren naar de behoeften van relevante doelgroepen en je collega's, vertaal je deze naar heldere communicatieadviezen en -plannen. Hierbij heb je oog voor detail en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie.


Functie eisen

Je bent een ervaren en enthousiaste communicatieadviseur die stevig strategisch advies kan geven en bereid is de handen uit de mouwen te steken. Als sterke inhoudelijke gesprekspartner weet je anderen te overtuigen en te inspireren met innovatieve ideeën. Je bent proactief in het adviseren van de teammanager, projectmanagers en collega's, zowel op verzoek als ongevraagd, over het communicatiebeleid. Als Communicatieadviseur ben je bekwaam in het opstellen en ondersteunen van communicatieplannen. Door effectieve samenwerking met andere disciplines binnen het communicatieteam ben je goed op de hoogte van wat er binnen de organisatie speelt, en weet je relevante verbanden te leggen en hierop te acteren. Wij verwachten dat je in staat bent onafhankelijk te adviseren en grensoverschrijdend te denken en te handelen.

Belangrijke competenties voor deze rol zijn:

  • Omgevingssensitiviteit
  • Analytisch vermogen
  • Verbindend vermogen
  • Resultaatgerichtheid
  • Overtuigingskracht
  • Initiatiefrijkheid
Over het bedrijf

Bij de afdeling Communicatie & KCC werken 120 professionals verdeeld over vijf teams. Elk team heeft een eigen specialisatie; Woordvoering, Communicatieadvies, Content & Creatie, Klant Contact Centrum (KCC) en een stafteam. Samen werken zij voor de hele gemeente en streven naar de beste communicatie. Dit doen zij via digitale kanalen, sociale media en per brief. Informatie is altijd en overal beschikbaar en is steeds meer visueel georiënteerd en wordt steeds sneller en vluchtiger. De gemeente wil daarop inspelen en effectief blijven in het maken van verbinding met haar omgeving. Het is de verantwoordelijkheid van de afdeling Communicatie & KCC om de organisatie hierbij maximaal te ondersteunen en collega’s en bestuurders in staat te stellen om actief in contact te staan met elkaar en de mensen in onze omgeving


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Communicatieadviseur Groei & Wonen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in