+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Communicatieadviseur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tentoo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Extern winnen is intern beginnen. Is dat je overtuiging? Dan ben jij de communicatieadviseur die we zoeken! Je speelt een cruciale rol in het vertalen van complexe materie naar heldere communicatie, zowel extern als intern. Met jouw creativiteit en schrijftalent werk je aan diverse communicatievormen, van whitepapers tot webinars. Geniet van een uitdagende functie in een financieel gezond bedrijf, met een aantrekkelijke werksfeer, inclusief gezellige borrels. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Extern winnen is intern beginnen. Is dat je overtuiging? Is het je specialisatie om daar directie en organisatie bij te helpen, maar zet je net zo makkelijk je skills in voor inbound marketing? Vermaak jij je met schrijven en redigeren, en zoek je ook altijd naar andere vormen van communiceren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Veranderende wetgeving en complexe vormen van dienstverlening laten zich soms lastig vertalen naar de buitenwereld. En stellen steeds nieuwe eisen aan de organisatie en mensen die er werken.

Wij zoeken daarom iemand die het leuk vindt om moeilijke materie eenvoudig uit te leggen. Niet alleen naar de doelgroepen voor ‘jouw’ merk(en), maar juist ook naar collega’s. Iemand die met bestaande en nieuwe communicatievormen en -middelen zowel collega’s als potentiële klanten kan inspireren enthousiasmeren. In 2024 gaan we verder met het ontwikkelen van nieuwsbrieven, video’s, animaties, infographics en webinars. En het mooiste is dat jij hier je eigen draai aan mag geven.


Daarnaast ga je bij ons;
  • Een externe communicatiestrategie opzetten die direct bijdraagt aan de belangrijkste doelstelling van 2024: klantbehoud;

  • Je schrijfskills gebruiken om met whitepapers, blogs, SEO copy, nieuwsberichten, landingspagina's, klantcommunicatie en social copy onze (bijna)klanten te bereiken;

  • Inbound marketing campagnes bedenken, uitvoeren en monitoren voor Tentoo;

  • Het laatste stuk van de marketingfunnel bouwen, optimaliseren en bewaken waarin je de proposities van de labels voorziet van een strategische klantcommunicatie;

  • Samenwerken met de collega's van Client Support en Relatiebeheer om communicatie en onboarding te optimaliseren;

  • Interne communicatie innoveren. Collega’s op de hoogte houden en enthousiasmeren met need-to-know en nice-to-know informatie;

  • Al je creativiteit loslaten op de huidige en toekomstige communicatiestromen en campagnes!

Het team

Als communicatieadviseur maak je onderdeel uit van de afdeling marketing en communicatie. Jij ben het aanspreekpunt voor alle communicatiesvraagstukken vanuit de organisatie en draagt bij aan de commerciële doelstellingen van de afdeling. Je werkt samen met digital marketeers, content marketeers en een teamlead. Dit team is verantwoordelijk voor het online en offline vermarkten van onze diensten en het profileren en positioneren van Tentoo.

Als communicatieadviseur maak je onderdeel uit van de commerciële kolom van Tentoo. Samen met Sales, Relatiebeheer en Marketing ga je aan de slag om de twee hoofddoelstellingen van 2024 te bereiken: omzetgroei en klantbehoud. Jij en je team zijn verantwoordelijk voor het positioneren van het label en het maximaliseren van de klanttevredenheid.  

Voor jouw harde werk ontvang je van ons

👓 Een uitdagende functie met een dienstverband van 32 - 40 uur in de week

💸 Een goed salaris en een 13e maand

🏖️ 27 vakantiedagen

📚 Opleidingsmogelijkheden, o.a. via Studytube en GoodHabitz

👍 Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling

🍏 Gratis fruit

🌱 Een financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers

😍 Een warm nest met ongekend aantrekkelijke werksfeer (inclusief gezellige borrels)

📍 Standplaats Amsterdam!



Iets voor jou?

We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde WO/HBO-opleiding, minimaal 2 jaar werkervaring en een heldere, brede kijk op communicatie naar collega’s, prospects en klanten. Helemaal top als je al affiniteit hebt met flexibele arbeid, HR-beleid en ondernemerschap. Niet? Dan brengen we jou dat met plezier bij!

Voor ons is vooral jouw persoonlijkheid belangrijk. Je bruist van de energie en zit boordevol nieuwe ideeën. Ervaring met inbound marketing, interne communicatie en schrijven is belangrijk, overzicht en structuur zijn handig. Toch gaat het ons ook vooral om jouw talenten en creativiteit die ons helpen onze diensten naar een hoger niveau te tillen.


Procedure

Om te beginnen willen we graag kennis met je maken onder het genot van een kopje koffie. Daarin kunnen wij Tentoo introduceren, de rol uitleggen en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 rondes) zullen we je tijdig op de hoogte houden van eventuele beslissingen die we nemen.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rosanne van Doorn via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Ready, set, GO!

Solliciteer door op de onderstaande ‘knop’ te drukken. Hoe meer je over jezelf en de reden dat je solliciteert bij Tentoo vertelt, hoe beter dit is.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in