+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Communicatie- en Marketing expert | Noord Holland Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Transdev

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Transdev

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.985 - € 6.606 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van het openbaar vervoer bij een organisatie die vooruitstrevend is op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Als communicatie- en marketingexpert speel je een sleutelrol in het realiseren van onze marketingdoelstellingen. Werk samen met een divers team, geniet van een informele werksfeer en grijp de kans om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Ontvang een aantrekkelijk salaris, goede pensioenregeling, en de mogelijkheid tot thuiswerken. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Werken in het openbaar vervoer betekent werken in en dynamische omgeving, waar de markt nooit stilstaat. Daarom bouwen we bij Transdev gezamenlijk aan een toekomstbestendige organisatie. Dit doen wij door te werken aan innovatieve en gebruiksvriendelijke vervoerbewijzen, toegankelijke informatiekanalen, een betrouwbare dienstverlening en uiteraard nog veel meer. Hierbij staan waarden als duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid centraal. Help jij ons om in deze levendige omgeving onze reizigers niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst naar hun bestemming te brengen? 

Als communicatie- en marketing expert draag je bij aan het realiseren van onze marketingdoelstellingen en ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks opstellen, implementeren en uitvoeren van de marketingplannen en de hierbij horende acties/projecten. Binnen Transdev Nederland werk je samen met collega’s uit verschillende disciplines aan uniforme marketingprocessen en reizigersconcepten. Daarnaast werk je extern nauw samen met contactenpersonen van de Provincie Noord-Holland, de Vervoerregio Amsterdam, aangrenzende gemeenten in de concessiegebieden en collega vervoerders.

Verder zorg je als communicatie- en marketingexpert voor de opzet en het uitvoeren van (markt)onderzoek(en) zoals bijvoorbeeld een reizigersonderzoek of gebied-potentieonderzoek. Ook analyseer je de uitkomsten van de acties die zijn opgezet en rapporteer je hierover (via kpi’s) aan het management. Op basis van je analyses werk je verbeteracties binnen de concessie uit. Denk daarbij aan de optimalisatie van reizigerscommunicatie via de verschillende kanalen waarvoor je zelf ook de teksten schrijft. Daarnaast lever je vanuit je expertise een bijdrage bij toekomstige aanbestedingen van concessie(s). Kortom, een belangrijke, afwisselende rol waarin jij met jouw expertise een waardevolle bijdrage levert aan de reizigerservaring en het behalen van de marketingdoelstellingen.


Wat breng je mee?

Jouw ruime kennis en ervaring op het gebied van zowel on- als offline marketing en communicatie levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van een effectieve marketingstrategie. Je vindt het een uitdaging om met een frisse blik te kijken naar de marktbewerking en op zoek te gaan naar nieuwe customer insights waar de marketing en communicatie op afgestemd wordt. Je hebt ervaring met het bedenken en implementeren van campagnes en bent scherp op uitvoering en budgetbewaking. Je werkt snel en efficiënt en organiseert je eigen werk effectief. Je kunt zelfstandig werken maar bent in staat om in een uitgebreid team te excelleren.

Verder:

  • Ben je in het bezit van een HBO-diploma, in de richting van marketing of commercie, of beschik je aantoonbaar over HBO werk en denkniveau;
  • Heb je ruime werkervaring als marketeer in de dienstverlening, met kennis van online en CRM-marketing (ervaring binnen het OV is een pré);
  • Heb je affiniteit met (openbaar) vervoer;
  • Ben je doortastend en pragmatisch;
  • Ben jij in staat eigenaarschap en lef te laten zien in een omgeving waar verschillende belangen spelen;
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat op heldere wijze te communiceren en mensen te overtuigen;
  • Beschik je over analytisch vermogen om data te vertalen naar heldere inzichten.
Wat bieden wij?

Transdev vindt jouw ontwikkeling belangrijk, daarom krijg je ruim de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je gaat werken binnen een hecht team met veel expertise. Er heerst een informele en prettige werksfeer waarbij jij de ruimte en vrijheid krijgt om zelfstandig invulling te geven aan deze functie. 

Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen € 4.985,- en € 6.606,- bruto per maand op basis van 40 uur per week (cao OV loonschaal 11);
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met zowel vakantie- als ATV dagen;
  • Een laptop en telefoon;
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.
Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in