+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amerongen.
Laad meer vacatures

Schilder Amerongen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Bij dit mooie particulieren schildersbedrijf, voel jij je als schilder als een vis in het water. Je werkt zelfstandig, of in kleine teams, aan de mooiste projecten bij jou in de buurt. Het oude ambacht staat hoog in het vaandel en dus dient er ook een mooi stukje kwaliteit geleverd te worden. Als schilder bij dit bedrijf ben je écht het visitekaartje. Uiteindelijk is het natuurlijk wel aan jezelf wat jij gaat doen als schilder, Faber kan je hoe dan ook verder helpen. Wij als Faber hebben de gaafste projecten in Midden Nederland. Kortom wat jij als schilder ook wilt, bij Faber helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw zaakwaarnemer!


Ben jij het?

Dan ben jij op zoek naar een werkgever die het vakmanschap als schilder én jou als mens hoog in het vaandel heeft staan. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als schilder zijn. Hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen, des te meer keuze we je kunnen bieden. 


Wat wij bieden

Je bent schilder en dus krijg je verloond conform het Schilders CAO. Meestal is dit een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één pensioen op, waarbij je de keuze hebt tussen Stipp pensioen en BPF Schilders. Ontwikkeling stimuleren wij, dus bieden wij jou twee cursussen/trainingen per jaar aan. Faber is een volwaardig werkgever en om onze waardering extra te laten blijken, spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Ook organiseren wij leuke bijeenkomsten met jouw Faber collega's, bijvoorbeeld de zomer BBQ en een gezellig kerstborrel. 


Waar jij werkt

De vakbekwame schilders van dit schildersbedrijf werken vanuit de regio. Het gaat hierbij om een betrouwbare partij met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Vind jij dit ook zo belangrijk? Dan ben jij de versterking die wij zoeken! Wij staan bekend als een flexibel, modern en toonaangevend bedrijf. En zijn vooral actief in de particuliere sector. We hebben klussen bij woningcorporaties, zorgcentra, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in