+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Regieverpleegkundige Intensieve Psychiatrie Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.737 - € 4.263 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Werk doen dat bij je past en dat je voldoening geeft. Dat gunnen we iedereen. Misschien heb je er wel eens aan gedacht om een ontwikkelstap in de ggz te maken. Dan is dit je moment, want sinds kort maakt de functie van regieverpleegkundige (hbo verpleegkundige) structureel onderdeel uit van onze teams. Ook binnen Intensieve Psychiatrie.

Deze ontwikkeling geeft kansen om de zorg nog beter af te stemmen op de patiënten en om nog beter met elkaar samen te werken als team. Maar ook om jezelf verder te ontwikkelen als zorgprofessional. En om je talent, opleiding en competenties optimaal in te (blijven) zetten. Kortom, te laten zien en te ontdekken uit welk hout je bent gesneden en wat écht bij je past.
Op het gebied van coördinatie, kwaliteit en zorgvernieuwing neem je het voortouw in:
  • Verpleegkundig leiderschap: je bent de regisseur van het verpleegkundige zorgproces en hebt daarin een proactieve en onderzoekende houding. Je coacht collega’s en zorgt voor de nodige doorontwikkeling van het team. Je weet het reflectief en lerend vermogen binnen jouw team te bevorderen en pakt actief een voorbeeldrol.
  • Innoveren en verbeteren: je houdt je actief bezig met innovatie, digitalisering en kwaliteitsbevordering. Je initieert, implementeert en borgt verandertrajecten. Ook denk je mee over beleid en processen en neem je deel aan projecten.
  • Klinisch redeneren en Evidence Based Practice (EBP): onderbouwd verleen je zorg en je kunt inzichten vanuit de theorie vertalen naar de praktijk. Daarbij heb je een aandeel in het opzetten van of bijdragen aan onderzoek binnen het verpleegkundig domein in samenwerking met andere zorgprofessionals.
Intensieve Psychiatrie is een klinische afdeling die zich bevindt binnen het gebouw Kastanjehof en bestaat uit twee open en twee gesloten groepen. Binnen deze afdeling verblijven volwassenen die na een opname van minimaal 90 dagen op een acute afdeling of een gespecialiseerde afdeling nog verdere behandeling nodig hebben. Wij zijn er voor die mensen die de GGZ het hardste nodig hebben, die op andere afdelingen in de GGZ niet voldoende zijn hersteld. De afdeling heeft 20 gesloten en 20 open bedden. In jouw functie werk je op de open groepen waar we ons richten op het aanleren van meer verantwoordelijkheden zodat cliënten voorbereid worden op een volgende stap in hun behandeling.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Open en collegiaal. Wij werken intensief met elkaar samen en staan open voor feedback. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Je zit bij GGz Centraal goed op je plek als je de patiënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf wilt blijven verbeteren. Zo ontwikkel je vanuit jouw eigen vakgebied mee en draag je persoonlijk bij aan de verdere optimalisatie van de kwaliteit van zorg bij GGz Centraal. Stevig sta je in je schoenen en het past bij je om te werken binnen een soms hectische omgeving waarin je snel moet kunnen schakelen. Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde hbo-opleiding tot verpleegkundige.
  • een bijbehorende BIG-registratie en in het bezit, of in aanvraag van, een AGB code.
  • ervaring binnen de ggz.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Om in te spelen op de zorg voor nu en overmorgen vinden we het benutten van de kennis, competenties en ambities van onze divers opgeleide verpleegkundigen essentieel. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en waar wij je in kunnen ondersteunen. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als regieverpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
  • een bruto maandsalaris tussen € 2.737,- en € 4.263,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
  • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in