+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Managing Consultant Privacy Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 8.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Functieprofiel en welke opdrachten kun je verwachten?

Dat is heel afwisselend. Het kan het uitvoeren van DPIA’s zijn of voorlichting en uitleg geven over privacywetgeving in het kader van bewustwording. Ook concrete vragen over het delen van gegevens in het Sociaal Domein of het opstellen van samenwerkingsafspraken met ketenpartners zijn voorbeelden van opdrachten. In de rol van Managing Consultant Privacy adviseer je je opdrachtgevers over de naleving van privacywetgeving, de impact en implementatie van (nieuwe privacy) wetgeving en voer je DPIA’s uit. Daarnaast deel je jouw kennis met collega’s en denk je mee over ontwikkelingen die relevant zijn voor onze klanten. Door jouw (juridische) kennis, vaardigheden en ervaring kun jij oplossingen vinden voor lastige vraagstukken. In deze rol functioneer je soms op het snijvlak van privacy en informatiebeveiliging. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Afhankelijk van de opdracht en je ervaring voer je de opdracht alleen uit of samen met een (senior) adviseur.. In alle gevallen sta je er nooit alleen voor. BMC heeft veel ervaren adviseurs op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en data die altijd bereid zijn met je mee te denken.

Naast veel afwisseling in opdrachten en opdrachtgevers vinden wij het belangrijk om aan kennisbevordering te doen. Wij hebben daarom regelmatig domeinavonden, waarin we bij elkaar komen om kennis te delen en bij te praten tijdens een borrel. Daarnaast bieden veel (online) trainingen aan via ons ontwikkelcentrum. Dit is een ruim aanbod van trainingen op verschillende onderwerpen, zowel kennis als vaardigheden.



Gevraagd

Je hebt een afgeronde WO Opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Rechten of vergelijkbaar. Daarnaast ben je in de afgelopen zeven jaar werkzaam geweest (bij een overheidsinstelling) als FG, Privacy Officer, privacy jurist of een vergelijkbare functie. Jouw certificering (CIPP/E) is (bijna) op orde of je bent bereid deze te halen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt vast in dienst bij BMC in de rol van Managing Consultant voor 32 tot 40 uur per week. Als Managing Consultant bij BMC heb je, in overleg met je opdrachtgevers, veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten. Zo creëer je je eigen balans tussen werk en privé. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden: 

Een vast contract bij BMC voor 32-40 uur per week.

Een marktconform salaris (€4.893,- €8.000,- bruto op basis van 40 uur);

Individueel Keuzebudget (IKB): maandelijkse opbouw van 11,04% van salaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen. (Vrij opneembaar, aan het eind van het jaar ook uitbetaling mogelijk).

36 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, waarvan 6 dagen verwerkt in het IKB;

Leaseauto met tankpas of vervoersbudget;

Internetvergoeding;

Thuiswerkplek budget (750,- per 5 jaar);

Choose-your-own-phone regeling;

Laptop;

Vaste onkostenvergoeding;

Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen;

Pensioenregeling;

Samenwerking met leuke collega’s met een grote diversiteit aan expertise.



Bedrijfsomschrijving

Binnen het domein Data en Dienstverlening (D&D) ligt de focus op een aantal werkgebieden, namelijk: Data, Informatieveiligheid & Privacy en Burgerzaken Expertniveau. Via onze accountmanagers, domeindirectie, senior adviseurs en Managing Consultants komen diverse leuke opdrachten binnen die we graag aan onze adviseurs voorleggen. Als een van de ruim 75 adviseurs binnen D&D ben jij betrokken bij het domein en kun je ook altijd terecht bij een collega als je ergens mee zit. Dit kan via de telefoon maar ook op bijvoorbeeld de domeinmiddag die ieder kwartaal wordt georganiseerd. Zo blijf je naast je huidige opdracht ook in contact met jouw collega’s binnen BMC.Mocht je na het gesprek met een recruiter meer willen weten over de opdrachten, kan je bij een van hen vragen om in contact te komen met een van onze adviseurs.Inclusiviteit en diversiteitUiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van BMC. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.Wilt u nog niet solliciteren maar wel een oriëntatiegesprek of wilt u wel gelijk een gesprek inplannen om te solliciteren? Kopieer en plak dan de link om wat in te plannen met de recruiter: https://calendar.app.google/tMdWptND9b2xwMdm9
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in