+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Adviseur beddenwinkel Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AV Werving en Selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving


Ben jij een enthousiaste verkoopmedewerker die weet hoe je een klik maakt? Bij Auping krijg je de kans om jouw klanten een betere nachtrust te geven. Je zorgt ervoor dat de klanten zich welkom voelen en geeft advies op basis van ergonomie en stijl.

Maak het verschil als verkoper in Amersfoort

Jij gaat als verkoper aan de slag in Amersfoort. Samen met drie enthousiaste collega’s werk je iedere dag weer aan een uitgeruste wereld. Hugo Boom helpt je als Store manager hier graag bij.
Auping Store Amersfoort is onderdeel van een degelijk familiebedrijf met in totaal zes beddenwinkels. Blije en tevreden medewerkers vindt Auping nét zo belangrijk als blije en tevreden klanten. Team Amersfoort doet er alles aan om de klanten de beste winkelbeleving en het beste slaapadvies te geven. Plezier op de werkvloer staat voorop in alles wat Auping doet.

Daarom heet je als verkoopmedewerker bezoekers gastvrij welkom. Vervolgens laat je ze kennismaken met het Auping merk. Dit doe je in de verschillende zones van de Auping Store. Tijdens het proefliggen geef je met jouw kennis van ergonomie het beste advies aan je klant. Jouw oog voor design komt hierbij goed van pas. Samen met je klant stel je een droombed of -boxspring samen. Hierbij gebruik je een ontwerptool, de Auping Configurator. Onder het genot van een kopje koffie, kruidenthee of vers vruchtensapje breng je letterlijk rust. Je vertaalt de wensen van je klant naar een perfect, passend aanbod. Is je klant tevreden over dit aanbod? Dan stel je een offerte op en plaats je een bestelling van de order. Bovenal zorg je er zo voor dat klanten heerlijk slapen en met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek aan Auping. Met veel plezier ga jij aan de slag met het:
• zorgen voor een warm en hartelijk welkom van onze klanten;
• adviseren - verkopen van bedden en accessoires;
• opstellen van offertes en het plaatsen van orders;
• verwerken van de geplaatste orders.


Voor deze vacature neem jij mee:
Ben jij een enthousiaste verkoopmedewerker die weet hoe je een klik maakt? Ben je daarnaast een kei in het stellen van de juiste vragen om zo tot een passende slaapoplossing te komen? En zit gastvrijheid in je DNA, maar voel je ook haarfijn aan wat iemand nodig heeft om tot een order te komen? Dan is deze functie als verkoper in Amersfoort jouw droombaan. Help binnenkort samen met je Auping collega’s om de wereld uit te rusten. Je geniet er dan ook zichtbaar van om mensen blij te maken met een prachtig product. Je bent bovendien communicatief vaardig, commercieel ingesteld en resultaatgericht. Verder neem jij mee:
• ervaring in de slaapbranche is mooi meegenomen, maar geen must;
• beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste en Engels is een pré;
• je woont in de regio Amersfoort.

Jouw werkgebied
Jij gaat aan de slag in onze Auping brand store in Amersfoort. Bij voorkeur woon je ook in regio Amersfoort.

De aanbieding
Een afwisselende functie binnen een enthousiast en betrokken team. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• Een bruto startsalaris tussen de 2.500 en 3.000 euro o.b.v. kennis en ervaring;
• uitstekende arbeidsvoorwaarden als een goede pensioenregeling en gezellige teamactiviteiten;
• 25 vakantie dagen o.b.v. 37 uur per week;
• ruimte om te leren en te groeien via de Auping Academy;
• eventuele bonus;
• reiskostenvergoeding.

Werken bij Auping
Auping werkt al ruim 130 jaar aan persoonlijke oplossingen op het gebied van slaap en rust en is inmiddels uitgegroeid tot dé beddenspecialist en marktleider in de Benelux. Auping staat voor hoge kwaliteit, ultiem comfort en mooie, hedendaagse ontwerpen. De producten van Auping worden in meer dan 20 landen verkocht, zowel via de webshop als via winkels. Nederland telt ruim 30 Auping Stores, oftewel brandstores, die worden gerund door gedreven zelfstandig ondernemers.

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet te lang, solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Didani Raoef via telefoonnummer 06-16120043 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Misschien spreken we elkaar dan snel!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in