+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Finance Manager - Administrateur - Scale-up (24 – 32 uur p/wk) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Finance Manager neem jij de verantwoordelijkheid voor de gehele financiële administratie voor de 4 entiteiten. In een stand alone functie werk je nauw samen met directie, medewerker en stuur je externe organisaties aan, zoals het administratiekantoor. In deze A-tot-Z Finance rol, richt je je op diverse werkzaamheden, van debiteuren- en crediteurenadministratie tot maandafsluitingen en jaarrekeningen. Je voert zelf de financiële, operationele werkzaamheden uit en/of stuurt externe organisaties aan. Omdat de organisatie groeit is het van belang dat er een professionaliseringsslag gemaakt wordt. Verbeteringen van processen en het opstellen/ verbeteren van management rapportages hebben jouw aandacht. Ook HR administratieve werkzaamheden, waaronder leaseauto’s en pensioen, pak jij op. Op een voor de organisatie belangrijk moment starten in een echt veelzijdige Finance rol. Het dusdanig ‘gereed maken’ zodat zij  klaar staat om de volgende stap/ groeifase te nemen. Bouwen aan een duidelijke financiële structuur & gestroomlijnde processen!
 

Gevraagd

Finance Manager – Administrateur; een allrounder met overzicht & inzicht! Procesverbetering is jouw kracht. Evenals managementrapportages. Je hebt een HBO achtergrond en minimaal  4 jaar ervaring in een allround Finance, Accounting rol. Je bent analytisch sterk, integer, organisatiesensitief en mede door jouw observerend, luisterend en communicatief vermogen, weet jij een uitstekend gesprekspartner te zijn voor directie. Doordat je het verhaal achter de cijfers in de context kunt plaatsen, zijn jouw rapportages direct duidelijk. Je hebt hierdoor ook het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen, maar ook gestructureerde verbeteringen in processen te doen. Je voelt je thuis in het hechte, loyale team van deze zakelijke dienstverlener, waar de cultuur het best omschreven kan worden als: positief, resultaatgericht, mensgericht, snel schakelen, ‘samenwerken’, professioneel, kwaliteit gericht en laagdrempelig. Computerprogramma’s maak je je snel eigen. Excel beheers je goed en vindt het leuk je te verdiepen in andere finance/ reporting tools. Kortom je bent een inhoudelijk sterke en allround finance professional, die blij wordt van een rol met organisatie brede kijk in een mensgerichte organisatie!

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Finance Manager; de bedrijfscultuur is ‘warm’, ‘mensgericht’ en ‘professioneel’.  Er wordt veel georganiseerd, ook buiten kantoortijden; sportieve activiteiten, maar ook borrels, boottochtjes, zelfs een skivakantie stond weer op de agenda afgelopen jaar. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject. Dus bij gebleken geschiktheid krijg je een vaste baan aangeboden, direct bij onze opdrachtgever. Zij biedt een passend salaris van circa € 3.500,-- tot € 4.500,--  bruto per maand. Daarnaast worden er verschillende mooie arbeidsvoorwaarden geboden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen. Je werkt vanuit een mooi, nieuw (verbouwd) kantoor. Gedeeltelijk thuiswerken is ook mogelijk. In deze vaste baan, hoopt onze opdrachtgever jarenlang met je te kunnen samenwerken in een hechte samenwerking gebaseerd op vertrouwen. Veel ruimte voor eigen invulling & persoonlijke ontwikkelmogelijkheden worden geboden!
 

Bedrijfsomschrijving

Als Finance Manager – Administrateur werk je vanuit een goed bereikbaar (OV en fiets) en net verbouwd pand in Amsterdam Zuid. De organisatie, actief in zakelijke dienstverlening, begeeft zich in de scale-up fase. Er zijn circa 30 collega’s werkzaam; consultants en partners. Zij delen hun streven naar de juiste balans kwaliteit/ mensgerichtheid & commercie. Iedere collega is belangrijk en zij vormen samen echt 1 team. Als het goed gaat met de organisatie deelt iedereen mee in de successen! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in