+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Financieel Manager Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een hands-on manager met een passie voor het structureren en optimaliseren van financiële processen. Met de recente implementatie van SAP B1 als een gloednieuwe ERP-systeem, staat onze opdrachtgever aan de vooravond van een opwindende transformatie. Het is jouw kans om deel uit te maken van dit avontuur en de financiële processen en rapportages te herdefiniëren.

Als Financieel Manager ben jij de drijvende kracht achter het succes van deze organisatie. Met een breed scala aan verantwoordelijkheden ben jij de spil op het gebied van financiën en administratie. Jouw rol gaat verder dan alleen cijfers; je bent een leidende kracht die medewerkers begeleidt en coacht op de afdeling administratie/financiën, gebaseerd op jouw uitgebreide kennis en ervaring.

Als key user voor SAP B1 ben jij de expert die ervoor zorgt dat de systemen soepel draaien. Je waarborgt een sluitende administratie voor diverse BV’s, verzorgt aangiftes (BTW & ICP), en levert maandelijks gedetailleerde financiële rapportages inclusief analyses van de resultaten.

Maar jouw rol gaat verder dan het beheren van cijfers; je initieert en implementeert projecten die de professionalisering van beleid en financiën bevorderen. Je bent de architect van financiële KPI’s en dashboards, waarmee je niet alleen rapportages verbetert, maar ook de organisatie adviseert op basis van diepgaande analyses.

Als bewaker van financiële risico’s en jaarplanningen ben je constant bezig met het signaleren van kansen en bedreigingen. Je denkt strategisch mee met de koers van de organisatie en bent de vertrouwenspersoon voor de Directeur-Grootaandeelhouder (DGA).

Kortom, als Financieel Manager ben jij niet alleen de rekenmeester, maar ook de strategische partner die de organisatie naar nieuwe hoogten stuwt. Ben jij klaar om de financiële helm op te zetten en samen de toekomst vorm te geven?


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiend Nederlands familiebedrijf dat actief is in de metaalbewerkingsindustrie. Op projectbasis ontwerpt, fabriceert en monteert op maat gemaakte renovatieschoorstenen en rookgaskanalen. Een complete dienstverlening van ontwerp tot montage staan hierbij centraal. De klanten van onze opdrachtgever zijn voornamelijk dakdekkers en installatiebedrijven die actief zijn binnen de renovatiemarkt en nieuwbouw.


Wat wij vragen

Ben jij de gedreven finance professional die wij zoeken? Met jouw MBO+/HBO-opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière.

Als zelfstandige en georganiseerde expert schrik jij niet terug voor een stevige, inhoudelijke dialoog. Jouw hands-on mentaliteit en proactieve houding maken jou de perfecte kandidaat voor deze uitdagende positie.

Communicatief sterk, positief en altijd klaar om een extra stap te zetten: dat ben jij. Je hebt niet alleen gevoel voor cijfers, maar ook voor IT. Ambitieus als je bent, begrijp je wat ondernemers drijft en ben je in staat mee te bewegen in hun koers.

Het vertalen van financiële vraagstukken naar heldere oplossingen is jouw tweede natuur. Bovendien beschik je over bewezen ervaring met SAP B1 of een vergelijkbaar ERP-systeem. Heb je daarnaast kennis van Power BI en MS Excel? Dan heb je zeker een streepje voor.

Kortom, als jij op zoek bent naar een dynamische werkomgeving waarin jouw expertise tot zijn recht komt en je de ruimte krijgt om te groeien, dan is dit de uitdaging voor jou. Solliciteer nu en zet de volgende stap in jouw financiële carrière!


Wat wij bieden
  • Naast een marktconform salaris, pensioenopbouw, vakantiegeld is er een informele werksfeer, waarin je samen met je collega’s werkt aan duurzame, innovatieve producten;
  • Een werkomgeving waarin je eigenaarschap kunt tonen en waar zij openstaan voor jouw ideeën;
  • Ruimte voor volgen van professionele opleidingen en persoonlijke ontwikkelingen;
  • De intentie tot een contract voor onbepaalde tijd;
  • 32-uren per week (4 dagen).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in