+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Executive Assistant International Charity HBO/ WO Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Executive Assistant; je hoofddoel is om drie directieleden te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun verantwoordelijkheden. Gezien het internationale karakter van de organisatie, is Engels de voertaal. Je werkt in een team van drie ervaren collega’s Executive Assistant. Geen dag zal het hetzelfde zijn in deze rol. Jouw werkzaamheden zijn divers als Executive Assistant en erop gericht om alle processen zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen:
  • Je bent de vertrouwenspersoon van de drie directieleden en bent hen altijd een stap voor. Voordat het gevraagd wordt, heb jij al actie ondernomen!
  • Complex agendabeheer; waarbij je rekening houdt met internationale contacten en de diverse tijdzones
  • Organisatie van reizen
  • Communicatie in ‘stijl’ met diverse interne en externe relaties
  • Overige support werkzaamheden, zoals: administratie van declaraties, support bieden aan de Business Manager en deelnemen aan verschillende projecten t.b.v. procesverbetering.
Focus heeft het complexe agendabeheer en het opvolgen van de daaruit volgende acties.
 

Gevraagd

Executive Assistant; jouw enthousiasme groeit als je het profiel leest. Je hebt een open houding en werkt graag in een baan waar je echt toegevoegde waarde kan leveren, niet alleen voor jouw collega’s, maar ook jouw deel bijdragen aan een mooiere maatschappij. Je vindt het leuk om samen met collega’s Executive Assistant een team te vormen. Jouw opleidingsachtergrond (HBO, WO-niveau) heb je aangevuld met Executive Assistant ervaring in een corporate werkomgeving. Jouw Engelse talenkennis is uitstekend – near native. Doordat je altijd een paar stappen vooruit denkt, heb je alles onder controle en kan je eventuele ‘verrassingen’ goed opvangen. Jouw kennis van PowerPoint, Teams, Outlook en Excel zijn goed. Daarnaast werk je gestructureerd, ben je (organisatie) sensitief, mensgericht, zorgvuldig, kan je goed omgaan met deadlines, ‘begaan met de wereld’ nauwkeurig, inhoudelijk geïnteresseerd, proactief en bovenal een fijne collega!
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) te doen.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Executive Assistant; een van de mooiste Executive Assistant banen die er bestaan binnen een bijzondere organisatie, waar je echt verschil kan maken. Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de maatschappij. Een verantwoordelijke rol in een interessante werkkring binnen een internationale omgeving, met voertaal Engels. Een omgeving op het snijvlak startup / corporate, waarbij je veel toegevoegde waarde kunt bieden op het gebied van structuur. Er wordt een passend salaris geboden van € 3.300,-- tot € 4.000,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (afhankelijk van ervaring en studie achtergrond). Ook verzoeken wij kandidaten Interim Executive Assistant ook te reageren! Thuiswerken is een optie. Ook is het mogelijk om vanuit het grachtenpand in Amsterdam te werken. Er gebeurt veel in de organisatie, waardoor je ook alle mogelijkheden voor jezelf kunt creëren om je functie uit te breiden.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Executive Assistant werk je voor een scale-up die filantropische projecten over de gehele wereld ondersteunt. Engels is de voertaal. Voor het hoofdkantoor in Amsterdam komen wij graag in contact met een Assistant / Secretaresse. Je maakt deel uit van een hecht team van professionele en zeer gemotiveerde collega’s met een corporate achtergrond. Naast dat zij professionaliteit, gestructureerdheid en kwaliteit van dienstverlening belangrijk vindt, is zij zeker ook mensgericht. ‘Warm’ is het woord dat de cultuur en collega’s het beste omschrijven. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in