+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Supervisor Customer Relations A-merk Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als Supervisor is geen dag hetzelfde! Klanten worden letterlijk in de watten gelegd! Samen met jouw team van 10 Nederlandse collega’s Customer Relations Agents zorg je ervoor dat de klantbeleving optimaal is. Je hebt 6 collega Supervisors met wie je kunt sparren en taken kunt verdelen. Ook werk je samen met collega’s die zich richten op de cijfermatige analyses, die jij gebruikt in de ontwikkeling van jouw teammembers. Kwaliteit van klantbeleving heeft jouw focus! Omdat er niet wordt gewerkt met scripts, is persoonlijke begeleiding/ ontwikkeling extra belangrijk, zodat kwaliteit optimalisatie bereikt wordt.
Een dag in het leven van de Supervisor: Je start de dag met de (online) kick-off met jouw team. Een van jouw teammembers heeft aangegeven een korte meditatie te willen geven, waardoor iedereen een relaxte start van de dag heeft. Vervolgens heb je samen met jouw teamleden een productintroductie, waarbij je alle kennis van het nieuwe product je eigen kunt maken. Na afloop gaat iedereen aan het werk. Je kijkt naar de behandelde klantreacties via social media en helpt jouw team d.m.v. positieve feedback om de punten op de i te zetten. Daarna luister je mee met telefoongesprekken, geeft aan wat goed gaat, naast tips ter verbetering. Tussendoor help je jouw teamleden met complexe vraagstukken en geeft hen advies. Voordat je het Supervisors overleg in gaat, snijd je de taart aan, die je hebt gekocht omdat een reactie op social media van een teamlid positief viraal is gegaan. Je sluit de dag of met het analyseren van de cijfers van die dag en verricht de acties die je hebt afgestemd in het project ‘procesverbetering’ waaraan je deelneemt.
 

Gevraagd

Als Supervisor ben je een echte peoplemanager en vind je optimale klantbeleving het allerbelangrijkst. Je hebt het vermogen het beste uit mensen te halen. Je bent een echte motivator; geeft mensen de ruimte, zodat zij hun creativiteit optimaal kunnen inzetten. Naast de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal uitstekend. Je bent fulltime beschikbaar (32-40 uur per week), flexibel en wilt ook ongeveer 1x per maand in het weekend werken. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende rol als Teamleader of Supervisor. Ook als je leidinggevende ervaring in de hospitality of retail hebt opgedaan, vragen wij je te reageren. Sleutelwoorden zijn: coaching-skills, communicatief vaardig, positief, oplossingsgericht, kwaliteit gedreven, dienstverlenend, ontwikkelgericht en klantgericht.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie verstrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.

 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste baan binnen een bijzondere werkomgeving! Er wordt goed voor je gezorgd; een gezonde lunch, een  Macbook & Iphone, vers fruit, korting op beauty producten, leuke feesten, maar ook worden er sportfaciliteiten geboden. Career Factory begeleidt je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan als Supervisor aangeboden krijgt. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van € 3.000,-- tot € 3.500,-- bruto per maand. De organisatie biedt tevens goede ontwikkel- en groeimogelijkheden.
 

Bedrijfsomschrijving

Supervisor; Dit geweldige A-merk - Nederlands trots met grote ambities - is niet alleen succesvol in Nederland, maar over de gehele wereld. Aangezien je collega’s diverse nationaliteiten hebben, wordt er voornamelijk Engels gesproken op kantoor. Je werkt vanuit een pand met warme en luxueuze uitstraling in hartje Amsterdam. Ook na Corona zal je ongeveer 50% op kantoor en 50% vanuit huis werken. Collega’s zijn zeker geen nummer in deze organisatie. Je komt te werken op een van de belangrijkste afdeling van de organisatie; daar waar klantcontact wordt onderhouden. Iedere collega is gepassioneerd om als ambassadeur voor dit cosmetica merk op te treden en streven optimale klantbeleving na. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in