+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Customer Care Specialist - Luxury Cosmetics - PT (20-32 uur p/wk) * sept-dec * Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.400 p/m

Vacatureomschrijving

Als Customer Care Specialist is echt geen dag hetzelfde! Je werkt op een Apple Computer vanuit huis en helpt vele klanten. Als Customer Care Specialist maak je iedere dag weer mensen blij. De diversiteit aan klant opmerkingen en -vragen die zowel in het Nederlands als Engels gesteld worden, beantwoord je altijd op een creatieve en natuurlijke wijze. Jij bent echt de Ambassadeur van dit Luxury Cosmetics bedrijf. Je werkt niet met standaarden, dus je kunt iedereen echt zelf het antwoord geven dat zij verdienen en wat jij vindt dat het beste is. Je maakt gebruik van diverse media, waaronder telefoon, email, chat, en social media.  
 

Gevraagd

Je hebt een HBO- werk- en denkniveau. Naast uitstekende kennis en uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal. Je zal jouw Engelse taal niet gebruiken in het contact met de klant, wel heb je collega’s van andere nationaliteiten, waardoor je in jouw team regelmatig jouw Engelse talenkennis gebruikt. Jij hoeft niet te werken om klantgericht te zijn, omdat het voor jou heel ‘normaal’ is om iedereen zo te helpen zodat zij ‘blij’ worden. Je bent beschikbaar 20 – 32 uur per week beschikbaar in de periode van september tot en met december. Ook wanneer je later beschikbaar bent en/of een vakantie hebt geboekt in deze periode vragen wij je te reageren. Er wordt 7 dagen per week gewerkt van 8.00 – 21.00 uur. Jij geeft zelf aan wanneer jij de mogelijkheid hebt om te werken. Het belangrijkste is dat je oprecht blij wordt van een blije klant!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Customer Care Specialist werken met de mooiste producten en iedereen ‘blij’ kunnen maken! Onderdeel zijn van het team dat klanttevredenheid & beleving heeft uitgevonden! Jouw kans om voor een wereldwijd A-merk & in een prijzen winnend team & voor ‘Nederlands Trots’ te werken!
Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een detacheringscontract aangeboden krijgt bij dit A-merk. Goed om te weten: ook hebben wij mogelijkheden voor vaste banen! Er wordt een passend salaris geboden van € 2.400,-- bruto per maand, 25 vakantiedagen, 8,3% vakantiegeld (gebaseerd op een fulltime dienstverband). Je wordt gedetailleerd ingewerkt; in een week tijd krijg je alle opleidingen en trainingen aangeboden om jouw functie goed uit te kunnen oefenen.
Procedure:  Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Bedrijfsomschrijving

Customer Care Specialist; dit geweldige A-merk; Nederlands trots met grote ambities, is niet alleen succesvol in Nederland, maar over de gehele wereld. Collega’s zijn gepassioneerd  om als ambassadeur voor dit A-merk op te treden! Klantbeleving is door onze opdrachtgever uitgevonden. Zij blinken daarin uit en zijn de beste van Nederland! Wil jij deel uitmaken van dit ‘prijzen winnend team’? De cultuur laat zich het best omschrijven als gedreven, ‘persoonlijk – klantgericht’,  ‘met groot hart’, warmte en hartelijkheid. De zorg voor de klant is belangrijk. Ook zorgt de organisatie goed voor haar medewerkers! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in