+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Customer Care Medewerker Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Emprof

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Customer Care Medewerker heb je een afwisselende baan. Je praat met mensen binnen en buiten het bedrijf in België, Nederland en Luxemburg. Je helpt met vragen over contracten, onderhoud, bestellingen en meer. Ook werk je samen met de mensen die de service doen. Je doet ook wat administratief werk, zoals bestellingen verwerken en facturen maken. Het is een baan waar je veel met klanten en techniek bezig bent. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Customer Care Medewerker heb je een veelzijdig takenpakket. Je voert inkomende en uitgaande gesprekken met interne en externe klanten in de Benelux. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken als communicatie over servicecontracten, onderhoud, beschikbaarheid, bestellingen, verzenddata, prijzen en communicatie met de service monteurs en service managers van onze opdrachtgever. Je draagt zorg voor administratieve ondersteuning bij het verzenden en ontvangen van inkooporders van leveranciers. Je maakt credit nota’s en facturen volgens de daarvoor geldende procedures. Een functie met veel intern en extern klantencontact. Affiniteit met techniek is in deze functie belangrijk.

Gevraagd

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt aantoonbare technische affiniteit. Je bent commercieel, klantgericht, accuraat, flexibel en collegiaal. Plannen, organiseren en structureren gaan je makkelijk af. Je bent goed in het analyseren van problemen en zoekt graag naar een oplossing. Je werkt graag in teamverband, zowel met je eigen team als met andere afdelingen. Ervaring met MS Word, Excel, Outlook (SAP en SalesForce voorkeur) is noodzakelijk. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt

Onze opdrachtgever biedt een werkomgeving met een kwalitatief zeer hoogwaardig product (A-merk) met een uitstekende marktpositie. De kans deel uit te maken van een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatieven. Je ontvangt een goede en competitieve honorering en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder deelname aan de pensioenregeling.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een van de meest toonaangevende producenten van professionele reinigingsapparatuur (stofzuigers, hogedrukreinigers, schrobzuigmachines, veegmachines, ..) ter wereld. De organisatie heeft een sterke focus op innovatie en zet in op intensieve en duurzame relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Door sterke organische groei en een flink aantal overnames is onze opdrachtgever de laatste decennia sterk uitgebreid. Groei is dan ook het belangrijkste middel, zowel qua marktaandelen en producten als qua mensen om het succesvolste bedrijf in haar branche ter wereld te blijven. De cultuur in de organisatie is open, informeel, direct en betrokken. De afdeling Customer Care is verantwoordelijk voor het gehele orderproces en customer care in de Benelux.

Solliciteren

Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren. Zend hiertoe je motivatie + CV aan Gerben Wijnja: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je eerst meer informatie over onze opdrachtgever, de afdeling en/of de functie? Neem dan contact op met Gerben op 06-51611104 of stuur een e-mail. Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in