+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Planner Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Als planner speel je een cruciale rol in het optimaliseren van de taxatieprocessen. Je zult je hoofdzakelijk bezighouden met het voorbereiden van de taxatiewerkzaamheden voor onze taxateurs en het efficiënt plannen van afspraken. Samen met je collega's voeg je relevante informatie toe aan opdrachten, waardoor de taxateurs makkelijker en sneller kunnen werken. Daarnaast neem je proactief contact op met onze klanten om afspraken te coördineren.

Wat ga je doen in deze functie:

  • Voorbereiding Taxatiewerkzaamheden: Voeg informatie toe aan opdrachten om de taxateurs in staat te stellen efficiënt te werken.
  • Afspraken Plannen: Neem voor meer info contact op met klanten om afspraken te maken en zorg voor een gestroomlijnde planning van de taxaties.
  • Projectadministratie: Beheer de projectadministratie, met name bij grotere taxatieopdrachten, waarbij je het overzicht behoudt en signalen geeft wanneer nodig.
  • Schakel tussen Teams: Als planner ben je de schakel tussen verschillende collega's en afdelingen, waarbij je inventieve oplossingen bedenkt om ervoor te zorgen dat onze taxateurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken.
  • Ondersteuning Taxateurs: Haal alle benodigde informatie uit onze systemen of vraag deze op bij de klant, om onze taxateurs goed op weg te helpen bij hun taxaties.

Word onderdeel van ons team en draag bij aan de succesvolle uitvoering van onze taxatieopdrachten door je planningsvaardigheden en proactieve benadering in te zetten.

Het team

Voor deze dynamische baan is het van belang dat er goed wordt samengewerkt. Het is iedere dag weer een uitdaging om de juiste prioriteiten te stellen en om de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden. Geen dag zal hetzelfde zijn en flexibiliteit is dan ook belangrijk.



Gevraagd

Plannen is deels aan te leren, maar het vereist ook een natuurlijk gevoel. Belangrijker nog dan de technische aspecten, is dat je enthousiast bent om deze uitdaging aan te gaan. We zoeken iemand met veel energie, die stevig in zijn/haar schoenen staat, uitmuntende communicatieve vaardigheden bezit en - wellicht het belangrijkst voor ons gezellige team - een goed gevoel voor humor heeft.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Passie voor Uitdagingen: Laat zien dat je gepassioneerd bent om deze rol aan te nemen en dat je graag nieuwe uitdagingen aangaat.
  • Energie en Standvastigheid: Heb veel energie en sta stevig in je schoenen om de variërende taken met enthousiasme aan te pakken.
  • Uitstekende Communicatieve Vaardigheden: Communiceer effectief en helder, zowel in teamverband als met klanten.
  • Humor in het DNA: Benader taken met een lach en breng een positieve sfeer naar ons gezellige team.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een buitengewoon dynamische functie bij de marktleider in Nederland op het gebied van taxatie, als onderdeel van een internationale organisatie. Word lid van ons collegiale team, waarin je niet alleen wordt uitgedaagd in je dagelijkse werkzaamheden, maar ook wordt aangemoedigd om actief mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling en jouw eigen professionele groei.

  • Dynamische Werkomgeving: Ervaar een stimulerende en dynamische werkomgeving bij de marktleider in Nederland op het gebied van taxatie.
  • Collegiale Samenwerking: Werk samen in een collegiaal team dat je uitdaagt om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: Krijg de kans om niet alleen professioneel te groeien, maar ook om betrokken te zijn bij de groei van de afdeling.
  • Aantrekkelijk Salaris: Geniet van een competitief salaris dat past bij de uitdagingen van de functie.
  • Uitstekende Secundaire Arbeidsvoorwaarden: Profiteer van een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op een vast dienstverband.

Wij geloven in het bieden van een werkomgeving waarin jij kunt excelleren en tegelijkertijd kunt bijdragen aan de groei van ons team en de afdeling als geheel. Kom bij ons en maak deel uit van een organisatie waarin jouw inzet en betrokkenheid op waarde worden geschat en beloond.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in