+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Klantadviseur SNS Bank Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.600 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de financiële sector waarin je zowel telefonisch als persoonlijk contact hebt met klanten? Dan hebben we een interessante functie voor jou! We zijn momenteel op zoek naar een persoonlijk klantadviseur voor de SNS Bank in Amsterdam. Lees snel verder voor meer informatie.

Functie:
Als persoonlijk klantadviseur bij de SNS Bank, werk je in een toegankelijk kantoor op een van de locaties in Amsterdam. De SNS Bank hecht waarde aan fysieke kantoren in winkelstraten, om toegankelijk te blijven voor haar klanten. We zijn op zoek naar enthousiaste persoonlijk klantadviseurs voor verschillende locaties. In dit SNS-kantoor ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als persoonlijk. Klanten stellen vragen over diverse bankzaken, zoals betalen, sparen, beleggen en verzekeringen. Je staat hen vriendelijk te woord en zorgt ervoor dat al hun vragen naar tevredenheid worden beantwoord. Als persoonlijk klantadviseur ben je het visitekaartje van de SNS Bank en draag je verantwoordelijkheid voor het succes van de bank in haar dienstverlening.

Tijdens rustige momenten neem je ook zelf contact op met bestaande klanten van de SNS, die een terugbelverzoek hebben achtergelaten of via andere kanalen informatie hebben opgevraagd over de dienstverlening van de bank. Het is jouw taak om ook deze bestaande klanten verder te informeren over de dienstverlening van de bank.

Functie-eisen:
We zoeken kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële eigenschappen. Je kunt zelfstandig werken, ziet kansen om de dienstverlening van de SNS Bank te verbeteren en hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4-opleiding. Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, en bent bereid om op onze kosten het certificaat WFT Basis (binnen 1 maand) en WFT Schade (binnen 3 maanden) te behalen.

Wij bieden:
Deze functie als persoonlijk klantadviseur is een mooie uitdaging bij een gerenommeerde bank in Nederland. Je kunt tussen de 24 en 36 uur per week werken, van maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:30u, met één beschikbare zaterdag per maand van 10:00u tot 16:00u. Het startsalaris voor de functie van persoonlijk klantadviseur ligt tussen €3.000 en €3.600 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris is afhankelijk van jouw kwaliteiten, opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt de SNS een jaarlijkse indexverhoging van gemiddeld 4%, plus een standaard jaarlijkse salarisverhoging van gemiddeld 2,6%.

Naast het basissalaris ontvang je een 13e maand uitkering, reiskosten- en parkeervergoeding en pensioenopbouw. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden ook ruime doorgroeimogelijkheden en de kans om verschillende WFT-certificaten te behalen, waaronder WFT Basis en WFT Schade.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in