+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Klantadviseur bij Budget Energie bijbaan Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 14,37 p/u
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Vacaturebeschrijving:

Staat het sparen van waardevolle werkervaring op het podium van jouw bucketlist voor 2024? Dan heb je met het aanklikken van deze vacature een mooie eerste stap gezet. Zeker als je bedenkt dat je binnen deze bijbaan als klantadviseur ook nog eens o.a. een 13e maand naar rato en een salaris van €14,37 bruto per uur scoort.    

Nieuwsgierig naar alle details? Het zit zo: De wereld van energie, (mobiel) internet, tv en telefonie roept bij veel mensen vragen op. Klant of (nog) geen klant. Budget Thuis levert al deze diensten onder 1 dak. En staat vanaf verschillende afdelingen deze mensen dagelijks te woord. Op de afdeling Energie gaan de gestelde vragen vooral over de (groene) energie diensten die deze club aanbiedt. Van vaste energiecontracten tot variabele opties en van slimme meters tot mobiele apps waarop men alles zelf slim uit kan lezen. 'Welk energiecontract sluit het beste aan bij mijn huidige situatie?', 'Mijn slimme energiemeter geeft een storing aan, wat doe ik nu?' of 'Hoe kan het dat mijn termijnbedrag zo hoog uitvalt?' Vragen die stuk voor stuk een helder en duidelijk antwoord verdienen. En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken. De meesten gaan je bellen, maar af en toe kruip je ook achter de chat. Hoe dan ook, jij zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord en geholpen voelt.

Good to know: je begint jouw eerste 4 werkweken met het volgen van een campus om alle ins en outs van de organisatie en de rol zelf onder de knie te krijgen. Uiteraard krijg je in deze periode gewoon betaald. Tijdens de campus zelf leer je o.a. te bellen vanuit een script. Naarmate de dagen vorderen, ga je steeds meer bellen vanuit je eigen inzichten. Verder wisselen klassikale dagen, praktijkdagen en dagen gevuld met zelfstandige leermodules zich af. Alles om je zo snel mogelijk thuis te voelen en zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.


Waar kom jij te werken?
In hartje Amsterdam, bij een te gekke club die alles levert op het gebied van groene stroom, gas, internet, tv, bellen én sim only. Gewoon alles op 1 plek geregeld. Je gaat hier onderdeel uitmaken van een energiek team dat zich elke dag inzet om klanten verder te helpen. Het pand op de Reguliersdwarsstraat is recent verbouwd en is inmiddels voorzien van de nieuwste snufjes en inspirerende werkruimtes. Je komt met je 40 directe collega's op 1 en dezelfde afdeling te zitten. Ook met de kansen om jezelf te ontwikkelen zit het hier wel goed. Het beste voorbeeld daarvan? Collega's die binnenstapten als starter en inmiddels in een managersrol zitten of zich senior klantenservice medewerker mogen noemen. Vraag ik een aantal van jouw nieuwe collega's waarom ze hier met plezier werken, volgen al snel antwoorden als: het onderlinge teamgevoel, de fraaie beloningen en de open en gelijkwaardige cultuur. Iedereen mag hier zijn wie 'ie is. Klinkt als een mooie basis is voor een berg werkplezier. Toch? 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op een drukke werkdag ligt de focus van jou en je team op de volgende taken: 

het al bellend te woord staan en adviseren van (potentiële) klanten. Denk aan iemand met een vraag rondom een factuur, contract of (nieuwe) tarieven of een potentiële klant die op zoek is naar de voordelen van een overstap naar Budget Energie. Belt een klant vanwege een hoge energierekening, dan vraagt dit vaak om wat meer uitzoekwerk en een oplossing op maat. Ook hier neem je uiteraard graag de tijd voorhet administratief zorgvuldig en volledig verwerken van de gesprekken die je hebt gevoerd. Zo weten ook je collega's altijd wat er eerder met de klant is besprokenjezelf verdiepen in de details van het huidige productassortiment. Alles om de mensen die je spreekt keer op keer zo goed en gericht mogelijk te kunnen helpenHerken jij jezelf hierin?
minimaal 24 uur in de week beschikbaar je laadt op van goede gesprekken en leuke mensen om je heentijd over naast het volgen van een hbo of wo studieAmsterdam is goed te bereikensociaal, behulpzaam en leergierig je denkt in oplossingen en hebt affiniteit met internet, tv en/of groene energieWat krijg je ervoor terug?

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden, die lees je hieronder:

een bruto maandsalaris vanaf €2490.- o.b.v. fulltime (uurloon van €14,37 bruto)25 vakantiedagen (bij fulltime) en 8,33% vakantiegeldelk jaar een 13e maand in novemberhybride werken inclusief een dagelijkse thuiswerkvergoedingalles voor een goede thuiswerkplekvergoeding van je reiskosten wanneer je meer dan 8 km van kantoor woont. Woon je dichterbij? Dan kan je gebruik maken van een Swapfiets (ook voor privégebruik)voor €2,- per dag een uitgebreide, verzorgde lunch

En? Stroomt er 220 volt door je lijf na het lezen van deze vacature? Solliciteren kan via de sollicitatieknop of door je cv te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Ref. 5757

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in