+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Stageplaats Tentoo ZZP-Support Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tentoo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Freelance
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Tentoo kun je stage lopen en echt leren als een baas! We bieden je de kans om in een groot bedrijf te werken en na je stage misschien zelfs te blijven. Je gaat aan de slag op de afdeling ZZP-Support en leert veel over financiële zaken. Als je klaar bent met je studie, kijken we samen of er een plek voor je is. We betalen ook vaak voor extra studeren. Tijdens je stage en daarna is er veel ruimte voor plezier, met feestjes, borrels en sportactiviteiten. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Tentoo is altijd op zoek naar talent. Wil je weten wie we zijn, wat we doen en waarom je voor ons moet kiezen? Lees snel verder!

Leren als een baas!

Stagelopen gaat om leren en ervaring opdoen. En dát werkt het beste als je ook écht zin hebt om iedere dag naar ons toe te komen!

We zullen er niet omheen draaien. Soms is het aanpakken en doorwerken. Maar je krijgt vooral de kans om te leren in een groot bedrijf met kansen om na je stage te blijven werken.

Bij Tentoo werken we graag met stagiairs. Je kunt bij ons stagelopen op verschillende afdelingen, bijvoorbeeld bij de financiële administratie, de salarisadministratie of op de afdeling Marketing & Communicatie. Momenteel zijn we op zoek naar een stagiair voor de afdeling ZZP-Support.

Wat ga je bij ons leren?

Tijdens je stage leer je hoe wij voor ZZP’ers de facturatie, uitbetaling, administratie, omzet- en inkomstenbelastingaangiftes uit handen nemen. Je leert onder andere:

• Het opstellen van jaarrekeningen;

• Het doen van BTW aangiftes;

• Het doen van inkomstenbelasting.

De nadruk van je werkzaamheden ligt op administratieve taken zoals het inboeken van onkosten en declaraties. Ook heb je contact met klanten via e-mail en help je bij het voorbereiden en opstellen van jaarcijfers.

Na je stage een baan?

Wil je na je studie bij ons werken, dat kan! Als je stage bijna is afgelopen kijken we samen of er een (werk)plek voor je beschikbaar is en of deze plek bij je past. We bieden je ook de mogelijkheid om verder te studeren en daarnaast parttime bij ons te werken, Tentoo betaalt in veel gevallen de opleidingskosten.

Bekijk eens de filmpjes van Alwin en Dave. Beide waren 4-jaars stagiair MBO Bedrijfsadministratie in 2018 en zijn inmiddels bij ons in dienst. Alwin wordt zelfs je collega en hij gaat je waarschijnlijk ook inwerken!


Work hard, party hard!

Bij hard werken, hoort ook ontspannen! En dat doen we met elkaar. Feestjes, borrels, sportactiviteiten, you name it! In de pauzes kun je tafelvoetballen en gebruik maken van de Nintendo Switch. Verder is de koelkast altijd goed gevuld met frisdrank en sluiten we de week samen af. In de zomer is ons dakterras de perfecte plek voor de borrel!

Get with the team!

Tentoo vormt met de bedrijven Holland Employment Experts en Pay for People één organisatie: de Brisker Group. Samen zijn we een van de grootste fullservice HR dienstverleners van Nederland. 

Benieuwd wat dit precies inhoudt, bel ons eens op! We leggen het graag aan je uit.

Voor jouw harde werk ontvang je van ons

👓 Een uitdagende (financieel administratieve) functie met een dienstverband van 40 uur in de week

💸 Een stagevergoeding van 250 euro bruto bij 40 uur

📚 Opleidingsmogelijkheden

👍 Reiskostenvergoeding 

🍏 Gratis fruit

🌱 Een financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers

😍 Een warm nest met ongekend aantrekkelijke werksfeer (inclusief gezellige borrels)

📍 Standplaats Amsterdam. Fijn kantoor; fijne collega's; fijne sfeer. Een thuisgevoel.

Iets voor jou?
  • Je bent MBO student bedrijfsadministratie of soortgelijk
  • Je hebt affiniteit met getallen en administratie

Procedure

Om te beginnen willen we graag kennis met je maken onder het genot van een kopje koffie. Daarin kunnen wij Tentoo introduceren, de rol uitleggen en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces zullen we je tijdig op de hoogte houden van eventuele beslissingen die we nemen.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen Linda van den Berg via + 31 6 10 54 75 89 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Ready, set, GO!

Solliciteer door op de onderstaande ‘knop’ te drukken. Hoe meer je over jezelf en de reden dat je solliciteert vertelt, hoe beter dit is.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in