+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Leerkracht Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als groepsleerkracht binnen Maandag(R) krijg je de unieke kans om op verschillende scholen te werken en zo je horizon te verbreden. Je werkt met diverse leerlingen en niveaus, waardoor je continu kunt groeien in je pedagogische en didactische vaardigheden. Geniet van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling, naast de mogelijkheid om via de Maandag(R) Academy aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Interesse in een uitdagende omgeving? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij bent als groepsleerkracht verantwoordelijk voor het onderwijzen van leerlingen binnen het primair onderwijs. Je bedenkt en geeft lessen die aansluiten op de individuele leerbehoefte van de leerlingen. Je biedt ze begeleiding en ondersteunt ze waar nodig. Daarnaast ben je uiteraard pedagogisch vaardig en creëer je een veilige leeromgeving in de klas. Je motiveert de leerlingen en maakt ze betrokken bij hun eigen leerproces. En je bent een betrokken groepsleerkracht binnen het team.

Als groepsleerkracht binnen Maandag® heb je de unieke kans om een kijkje te nemen op verschillende scholen om zo je horizon te verbreden. Je kunt jezelf ontwikkelen en ontdekken welk onderwijsconcept het beste bij je past. Je krijgt te maken met uiteenlopende leerlingen uit verschillende milieus en met verschillende niveaus. Zo kun jij jouw pedagogische en didactische vaardigheden optimaal ontwikkelen!

Wat biedt Maandag® jou als groepsleerkracht?

·      Een salaris volgens CAO tussen de € 3.301,00 en €5.030,00 afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;

·      Volledige reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;

·      Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8,33% en een goede pensioenregeling;

·      Als je in dienst komt bij Maandag®, krijg je de mogelijkheid om op verschillende scholen diverse opdrachten uit te voeren, waardoor je werk afwisselend blijft!

·      Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag® Academy;

·      Persoonlijke begeleiding, coaching en advies vanuit mij als Recruiter;


Functie eisen

·      Je beschikt over een PABO diploma, of je bent in opleiding om deze te halen;

·      Jij bent op zoek naar nieuwe uitdagingen en bent flexibel ingesteld, je vindt het leuk om op verschillende scholen ervaring op te doen;

·      Beschikbaarheid van 0,4 tot 1 FTE;


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in