+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Docent Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke Kentalis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In een speciale school binnen een gewone school, geef je les aan leerlingen met taalproblemen. Je helpt ze beter te communiceren en hun talenten te ontwikkelen. Bij ons is elke les een taalles. Je werkt samen met collega's die ook veel van jou kunnen leren. We bieden veel kansen om jezelf te ontwikkelen, ook als je nog niet alles weet over taalproblemen. We zorgen goed voor je met extra geld, een laptop, en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

32 uur parttime

In de unieke setting van een ‘school-in-school’ ben je als docent werkzaam in het speciaal onderwijs in een reguliere school. Alle leerlingen hebben extra ondersteuning nodig op het gebied van communicatie en daar draag jij aan bij.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als docent bij Kentalis College Arnhem (vso) in Arnhem, geef je les aan leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Taal en communicatie staan in ons onderwijs centraal: “Ieder les is een taalles”. Er is extra aandacht voor omgaan met elkaar en het leren van studievaardigheden. We leggen de lat hoog en we leren door (samen) te doen. Hierdoor ga je nooit op de automatische piloot en blijf je jezelf ontwikkelen, waarbij je ook veel leert van jouw collega’s. Iedere collega heeft hart voor de leerlingen en denkt graag met jou mee.

Heb jij nog geen kennis van TOS? Als jij de nieuwsgierigheid hebt om onze leerlingen te willen begrijpen, zijn er bij Kentalis volop kansen je te specialiseren.

Wat ga jij doen?

Je geeft onderwijs en/of begeleiding aan leerlingen met TOS, in de leeftijd tussen de 12 - 17 jaar, waarbij je als docent kijkt naar hun mogelijkheden en talenten. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan onderwijsontwikkeling en professionalisering. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn als volgt:

  • Je creëert een veilig pedagogisch en sterk didactisch klimaat.
  • Je verzorgt verschillende lessen (op vmbo basis- en kaderniveau) voor specifieke TOS-klassen (10-15 leerlingen per klas) en draag je zorg voor het door ontwikkelen van inspirerend en actief taalonderwijs.
  • Je vervult een mentorschap, waarbij je samen met een logopedist lesgeeft in communicatieve vaardigheden.
  • Je begeleidt en ondersteunt leerlingen die leskrijgen in de regulieren setting.

Kentalis College Arnhem is een school voor voortgezet speciaal onderwijs waar momenteel 46 leerlingen les krijgen. Leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) kunnen bij Kentalis College Arnhem het vmbo volgen. Onze school is gevestigd binnen een reguliere school, het Leerpark Arnhem.

We werken nauw samen met het Leerpark Arnhem; samen ontwikkelen we een route naar inclusief onderwijs en bieden onze leerlingen dezelfde lesstof aan.

We bereiden onderbouwleerlingen voor op een geïntegreerde setting. Bovenbouwleerlingen bereiden we gezamenlijk voor op de overstap naar het mbo. Dit doen we in een veilige, stimulerende en uitdagende leeromgeving.
Door de omvang van Kentalis profiteer je van talrijke ontwikkelingsmogelijkheden en een breed scala aan opleidingen. Tegelijkertijd zijn de locaties relatief klein, waardoor je snel een hechte band opbouwt met je collega’s van Kentalis en Leerpark

Wij bieden jou:
De arbeidsvoorwaarden bij Kentalis zijn als volgt:

  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.
  • Het bruto maandsalaris bedraagt €3.321,- tot €5.862,- (schaal LC) bij een volledige werkweek van 40 uur, conform cao primair onderwijs.
  • Het dienstverband omvat 32 uur per week. Jouw uren en dagen worden afgestemd op een voor ieder geschikt rooster.
  • Een arbeidsmarkttoelage van €93,- bruto per maand, naar rato bij een parttime dienstverband.
  • Extra's zoals een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling bij ABP, inclusief vakantiegeld.
  • We voorzien je van een laptop in bruikleen.
  • Een individueel professionaliseringsbudget van €500,- per jaar, samen met 2 uur per werkweek (naar rato).
  • Toegang tot een preboarding app om alvast vertrouwd te raken met Kentalis.
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportabonnement, een fiets, of het uitruilen van je reiskosten.

Deze arbeidsvoorwaarden bieden een duurzame basis voor een succesvolle start en verdere ontwikkeling binnen Kentalis.

Wie ben jij?
Inclusiever onderwijs zit in jouw DNA, hier zet jij je iedere dag voor in! Diversiteit in jouw werk geeft je energie en je vindt het leuk om binnen de school veel op pad te zijn en samen te werken met verschillende collega’s. Hierin ben je ondernemend.

In jouw natuurlijke manier van communiceren ben je expressief en kun je op levendige wijze lesstof overbrengen. Het is belangrijk dat jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Daarbij:

  • Bekend bent met onze doelgroep of bereid je hier in te verdiepen;
  • Heb je een pabo-diploma of tweedegraads bevoegdheid.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als Docent aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 12 mei. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 23 mei. Heb je vragen over deze functie? Sander Pietersen, Directeur, maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of app Sander via 06 42 30 21 33.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in