+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Klantadviseur regio Oost, Arnhem Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie werk je als verkoopadviseur voor Essent in een Media Markt winkel. Je reist naar verschillende winkels in de regio, dus elke dag is anders. Jouw taak is het helpen van klanten en hen advies geven over energie. Je werkt in een team en leert veel over sales. Er zijn verschillende werktijden mogelijk, dus je kunt werken wanneer het jou uitkomt. Je krijgt een goede training en reiskosten worden vergoed. Ook zijn er kansen om door te groeien. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een zelfstandige baan waar je de verantwoordelijkheid hebt over jouw stand van Essent binnen de Media Markt? En wil jij jouw sales skills verder ontwikkelen? Word verkoopadviseur voor Essent in een shop-in-shop in de Media Markt winkel! 

Wat ga je doen?  

In deze back-up functie ben jij diegene die door de hele regio in een radius van maximaal 150 km reist naar de verschillende Media Markt winkels, zodat geen één shop-in-shop onbemand staat. Hierdoor heb jij een zeer afwisselende werkweek en heb je contact met alle collega’s die in de regio werkzaam zijn. Een leuke, uitdagende baan die de nodige flexibiliteit van jou vraagt.

Als verkoopmedewerker voor Essent in de Media Markt heb je je eigen plek in de winkel waar jij zorgt voor de verkoop van Essent. Jouw collega’s in de Media Markt zorgen dat mensen die interesse hebben naar jou toe komen en jij zorgt ervoor dat dit een nieuwe klant wordt. Vragen die je stelt aan mogelijke klanten zijn bijvoorbeeld: “Heeft u al eens stilgestaan bij uw energieverbruik? Sluit uw huidige energieleverancier goed aan bij uw energieverbruik? Heeft u al eens nagedacht over zonnepanelen, zodat uw energiekosten laag blijven?”  

Je bent sociaal en enthousiast en legt makkelijk contact met mensen. Je hebt de gunfactor en jouw collega’s in de Media Markt doen graag een stapje extra voor jou zodat jij mogelijke klanten binnen krijgt. Met jouw open houding en de juiste vragen weet jij al snel wat de wensen en behoeften van de potentiële klant zijn. Je geeft de klant op een vriendelijke manier advies en informatie over de vele voordelen van Essent. Daarnaast herken jij verkoopsignalen om zo extra diensten aan te bieden aan de klant.

Je kan met verschillende beschikbaarheid aan de slag er zijn contractmogelijkheden tussen de 8 en 40 uur per week. Dus je kan op basis van jouw beschikbaarheid aan de slag. Je kunt je uren invullen van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur, plus een halve dag of dagdeel op zaterdag. De training word persoonlijk afgestemd. Hierin is er veel mogelijk en kunnen we samen kijken wat passend is voor jou!

Waar ga je werken?

Als energieleverancier helpt Essent ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in Nederland en België in de particuliere en zakelijke markt. Essent richt zich op alles wat te maken heeft met aangename temperatuur, prettige en veilige verlichting, warm water en een goed geventileerde en tochtvrije woning. De energieleverancier helpt klanten om de juiste balans te vinden tussen maximaal comfort thuis en verantwoord met energie omgaan. 

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau; 
  • Je hebt ervaring met klantcontact. Denk hierbij aan ervaring zoals promotiemedewerkers, horeca, deur aan deur verkoop of klantenservice;
  • Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht;
  • Je bent flexibel beschikbaar in zowel locatie als tijden (koopavonden en weekenden).
  • Je hebt een rijbewijs en auto en bent bereid te reizen naar verschillende steden.

Wat bieden wij?

  • Begin met een aantrekkelijk bruto uurloon van €14,47 daarnaast ontvang je nog een ADV toeslag van 5% en een toeslag Eindejaarsuitkering van 4,5% en kom je uit op €15,87 bruto per uur;
  • Een baan voor 24-32 of 32-40 uur
  • Toeslagen op zondag;
  • Een gezellige ondernemende werkomgeving waarin je veel (informeel) contact hebt met verschillende collega's
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, met veel ruimte voor eigen initiatieven en extra uitdaging; te beginnen met een training op het hoofdkantoor in Den Bosch waarbij jouw kennis wordt verbreed
  • Reiskosten openbaar vervoer worden volledig vergoed, met de auto krijg je €0,15-€0,33 per km vergoed
  • 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband) 

Zie jij jezelf hier ook werken en ben jij de kandidaat die wij zoeken? Wacht niet langer en reageer door op de sollicitatiebutton te klikken en laat je gegevens achter.

Wil je toch eerst wat meer informatie? Neem gerust contact op met Chantal van der Stelt, bereikbaar op 06-41783806

Wij kijken uit naar een kennismaking met jou!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in