+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

HR Adviseur Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Als HR-adviseur bij onze organisatie speel je een cruciale rol in het adviseren en ontwikkelen van HR-beleid en projecten. Je bent het aanspreekpunt voor diverse thema s en werkt aan het verbinden van mensen binnen de organisatie. Naast de uitdagende inhoud van de functie, bieden we een inspirerende werkomgeving met flexibele werktijden, ontwikkelingsmogelijkheden, en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als HR-adviseur adviseer je het management gevraagd en ongevraagd op HR vraagstukken in de volle breedte. Daarnaast ben je de beleidsadviseur en -ontwikkelaar en aanspreekpunt voor een aantal beleidsthema’s en HR projecten. Je voelt je als een vis in het water om te schakelen tussen advies en beleid, je houdt daarbij het overzicht. Je ziet de verbindingen en verbetermogelijkheden en hebt het vermogen deze om te zetten in concrete plannen en acties. Door jouw expertise en enthousiasme draag je graag bij aan de ontwikkeling van ons team HR.   

Je bent sparringpartner van en adviseur voor de leidinggevenden en teams op het brede terrein van de HR. Samen met de andere adviseurs werk je aan het optimaal laten verlopen van de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers en het verder ontwikkelen van onze organisatie. Je past daarbij onze HR instrumenten toe zoals werving en selectie, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit, functioneren, verzuim, ontwikkeling en personeelsplanning. Naast je taken als HR adviseur ga je aan de slag als beleidsadviseur en projectleider op organisatie-brede HR thema’s. Denk daarbij aan thema’s zoals strategische personeelsplanning en strategisch arbeidsmarktbeleid. Jouw bijdrage daarin is divers, je bent aanspreekpunt, werkt de thema’s uit in samenwerking en met inbreng van je collega’s. Bij projecten vervul je zowel de rol als trekker, of levert een actieve bijdrage aan projecten. Je weet mensen te verbinden, bent op samenwerking gericht en weet hoe beleid door te vertalen naar de uitvoering. Door je organisatiesensitiviteit krijg je mensen mee in je plannen en creëer je draagvlak.


Functie eisen

Je bent een ervaren HR professional die nieuwsgierig is en uitstekend op de hoogte is van ontwikkelingen in het vakgebied. Je bent initiatiefrijk en zelfstandig zoekt actief de samenwerking en afstemming met je collega’s. Je bent een positieve doorzetter en bijt je vast in een onderwerp tot het afgerond is. Je krijgt energie van gezamenlijk resultaten boeken, al is het in kleine stappen en met soms tegenslagen. Je bent communicatief en hebt een vlotte pen, je zorgt ervoor dat de thema’s zijn voorzien van heldere doelen en uitvoeringsplannen.

Verder beschik je over:

  • Een relevante HBO opleiding op het vakgebied HR 
  • Werkervaring als HR Adviseur binnen de publieke sector 

We beseffen dat iedereen anders is. Juist deze verschillen in mensen en aanpak helpen ons om de opgaven in onze samenleving nog beter op te pakken. We zijn dus ook heel nieuwsgierig naar jouw unieke inbreng.


Over het bedrijf

De opdrachtgever is een organisatie waarin de kernwaarden Experimenteren, Oprecht nieuwsgierig, Persoonlijk leiderschap en Samenwerken centraal staan. Zij vinden het belangrijk om de inwoners service op maat te bieden, een verbindende rol te spelen en om gastvrij te zijn. Zo houden zij het niveau van de dienstverlening en voorzieningen hoog.

Bij de opdrachtgever bieden ze volop ontwikkelingsmogelijkheden en werk je in een prachtige omgeving met de Veluwezoom als wandelgebied, kennen we flexibele werktijden en bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Er is een informele werksfeer en waar we interesse hebben in de mens achter de collega. Bovendien werken we hybride: op diverse tijdelijke locaties in de regio Arnhem. Naar verwachting verhuist de organisatie in 2024 naar het nieuwe gemeentehuis, waar er ook ruimte is om hybride te werken.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de HR Adviseur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in