+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Medewerker Service, Kwaliteit en Planning, Barneveld, High-end, Hora Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hora Barneveld

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met mooie merken en ben je goed in organiseren? Deze baan is perfect als je graag mensen helpt en zorgt dat alles perfect loopt. Je wordt het eerste contact voor klanten met vragen over hun aankopen. Soms los je problemen zelf op, soms werk je samen met collega's. Later ga je ook helpen met het plannen van leveringen. Je werkt veel samen met andere teamleden om alles goed te laten gaan. Dit werk is echt voor iemand die van aanpakken weet en van mooie dingen houdt. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Stroomt service door jouw aderen en wil jij graag werken met exclusieve topmerken? Werk jij gestructureerd en voel jij je thuis in de wereld van interieur en exterieur? Wil jij actief bijdragen aan het leveren van droom interieurs op het hoogste niveau en de beste service? Dan is deze functie bij Hora in Barneveld precies wat voor jou!

Wat ga je doen?
Als Medewerker Service, Kwaliteit en Planning ga jij je in eerste instantie richten op de Service, onmisbaar voor Hora. Jij zorgt er voor dat het de klant aan niets ontbreekt en der service altijd 110 procent is.
Voor de klanten ben jij het eerste aanspreekpunt. Soms is dit direct na de aankoop, de andere keer drie jaar na oplevering. Verschillende voorbeelden van vragen:
  • Hoe verzorg ik de stof van mijn bank?
  • Er is schade aan mijn buitentafel, hoe lossen we dit op?
  • De stoel is verkleurd door de zon, kunnen we de stof laten vervangen?
  • Kunnen jullie mij helpen met het opslaan van mijn producten in de winter?
  • Er is schade aan onze nieuwe inrichting, valt dit onder de garantie?
Sommige vragen kan jij direct oplossen, voor andere heb je contact met collega’s en/of de leverancier. In alle gevallen ligt de actie bij jou. Je weet het overzicht te bewaken, waar er actie ondernomen moet worden en zorgt voor een duidelijk antwoord richting de klant.

Op korte termijn zal ook de planning worden toegevoegd aan jouw takenpakket. Veelvoorkomende taken hiervan zijn:
  • Voorbereiden van de uitlevering. Dit kan de ene dag de oplevering van een volledige woninginrichting zijn, de andere dag kan het gaan om de levering van losse artikelen bij verschillende klanten. Uiteraard stem je dit met hen af.
  • Om alles vlekkeloos te laten verlopen, heb je veel contact met de Werkvoorbereider. Hij checkt bijvoorbeeld wat er op locatie nodig is om de levering goed te laten verlopen, jij regelt dat dit aanwezig is;
  • Om alle stappen in het proces te bewaken heb jij veel contact met de Operationeel Manager, de Werkvoorbereider, Magazijnmedewerker en de Bezorgers;
En tijdens dit alles zorg jij voor top kwaliteit!


Gevraagd

Zoals al aangegeven zoeken we iemand die service ademt! Niet letterlijk natuurlijk, maar jij weet als geen ander in te spelen op de wensen en behoeftes van de klant. Je zet net dat éne stapje extra en tilt hiermee de klantbeleving naar een volgend level. Jij begrijpt wat er nodig is om te leveren op het hoogste niveau. Het is hiervoor belangrijk dat je minimaal MBO werk- en denkniveau hebt. Bij voorkeur heb je ervaring in een dienstverlenende/servicegerichte rol. Verder is het belangrijk dat je:
  • Prioriteiten weet te stellen. Welke zaken moet je eerst regelen, welke klant moet je direct in de ochtend terugbellen en welke taken kunnen wachten tot het einde van de dag;
  • Nuchter bent. Je stelt realistische doelen. Als dit betekent dat je de klant moet informeren over een langere wachttijd, weet je dit op een heldere én klantvriendelijke manier over te brengen;
  • Kwaliteit hoog hebt staan. Jij streeft altijd naar het hoogst haalbare en zorgt er voor dat alles volgens plan verloopt;
  • Communicatief sterk bent. Zowel via de mail, als ook via telefoon heb je veel contact met klanten, leveranciers en collega’s.
  • De Engelse taal goed beheerst. Veel communicatie gaat in het Nederlands, maar met regelmaat is het contact met leveranciers Engelstalig. Dit is zowel via de mail als ook telefonisch.


Aanbod

Werken bij Hora betekent werken voor een van de bekendste namen op het gebied van interieur en exterieur. Dit maakt dat jij dagelijks werkt in één van de mooist aangeklede panden van Barneveld en omgeving.

In de organisatie mag jij actief bijdragen aan het succes. Heb je plannen om de service te verbeteren of zie je nieuwe mogelijkheden in het systeem? Dan denkt Hora hierin graag met jou mee. Doordat je werkt in een relatief kleine organisatie, zijn de lijnen kort én krijg je de kans om mee te groeien in de organisatie.
  • Een fulltime baan (32 uur behoort ook tot de mogelijkheden);
  • Passend salaris tussen de €2700,- tot €3500,- uiteraard afhankelijk van je ervaring;
  • De kans om mee te bouwen aan het succes van de organisatie én je te ontwikkelen binnen deze unieke branche!


Bedrijfsomschrijving

HORA is een uniek bedrijf, dat klanten helpt bij het ideaal inrichten van hun leefruimte, zowel binnen als buiten. De kracht van HORA ligt in het verrassen en ontzorgen van de klant aan de hand van de topmerken in de markt. HORA besteedt veel aandacht, tijd, creativiteit en energie in het maken van een taylormade plan dat sterk tot de verbeelding spreekt. Zo beleven klanten een impactvolle ervaring en worden zij aan de hand meegenomen in wat HORA voor hen creëert: de mooiste leefruimte. Dit is wat HORA onderscheidt.
Met veel passie, creativiteit en teamgevoel is HORA hard gegroeid de afgelopen jaren. Inmiddels draagt een team van ongeveer 17 medewerkers hun steentje bij aan de platte organisatie, waar een informele cultuur heerst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in