+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergschenhoek.
Laad meer vacatures

Administratief projectmedewerker Bergschenhoek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie help je je team door administratieve taken te doen. Je werkt aan vergunningaanvragen door documenten in te dienen en onderzoeksresultaten toe te voegen. Soms ga je met een projectleider op pad of regel je zelf dingen voor een project, zoals koffieapparaten. Je krijgt de kans om veel te leren en je taken groeien met je mee. Ook krijg je een goed salaris en reiskostenvergoeding. Het bedrijf zorgt goed voor zijn medewerkers en er heerst een fijne, gezellige sfeer. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

In deze functie, ondersteun je jouw collega´s door allerlei administratieve taken uit hun handen te nemen. Bij een vergunningaanvraag moeten er verschillende documenten ingediend worden en hiermee help jij. Er moeten allerlei onderzoeken plaatsvinden, denk hierbij aan bijvoorbeeld grondboringen of vleermuis-tellingen. De uitkomsten van deze onderzoeken moeten worden samengevoegd met de ontwerptekeningen, zodat er een compleet dossier wordt toegevoegd aan de vergunningaanvraag. Jij zorgt ervoor dat dit alles correct is en compleet ingediend kan worden. Daarnaast houd je je collega´s scherp op deadlines en geef je tijdig aan, wanneer je nog iets vanuit hen nodig hebt voor jouw dossieropbouw. 

Het kan ook voorkomen dat je met een van de projectleiders een project gaat bezoeken! Ook kan het zijn, afhankelijk van hoe je het takenpakket oppakt, je zaken zelf mag gaan regelen voor een project. Moeten de koffieapparaten voor het nieuwe pand nog geregeld worden? Bel jij de vaste leverancier even om dit af te stemmen, is die ook weer afgevinkt!

Deze vacature is ontstaan door groei; de projecten worden groter en er komen steeds meer regels bij, waardoor er administratieve ondersteuning gewenst is. 


Wat wij bieden
  • Functie voor langere termijn waar je heel veel kan leren
  • Takenpakket dat met jou meegroeit
  • mooi salaris en reiskostenvergoeding vanaf 10km
Wat wij vragen
  • Aantoonbaar MBO4 niveau
  • Ervaring in gebouwbeheer, vastgoed of facilitaire dienstverlening is een pré
  • Zeer goed in Nederlands in woord en geschrift
  • Leergierig om deze bijzondere sector je eigen te maken
Over het bedrijf

Deze organisatie is actief in het ontwikkelen en beheren van vastgoed en terreinen. Veel van hun klanten zijn semi-overheid, dus bijvoorbeeld een nieuw rangeerterrein voor een busmaatschappij. Hier moet uiteraard genoeg ruimte zijn voor meerdere bussen, maar ook een kantoorruimte met koffiemachine(s), een stroomaansluiting, riolering voor de toiletten, een fietsenstalling, bedenk het maar! Zij regelen het van A tot Z en ontzorgen zo hun klanten. Het is een organisatie met 8 medewerkers die allen al langere tijd in dienst zijn; het is een hechte club waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard staan ze ook open voor starters. Er heerst een open en gezellige cultuur. Elke maandag starten ze met een uitgebreide weekstart en elke vrijdag sluiten ze ook gezamenlijk af. De werktijden zijn enigszins flexibel maar tussen 8.30 - 17.30 uur.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in