+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Lier.
Laad meer vacatures

Medewerker afdeling IT De Lier

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.335 - € 3.220 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij als Facilitair medewerker IT gek op orde en structuur en wil jij een cruciale rol spelen in onze dagelijkse IT-operaties? Een opdrachtgever in De Lier zoekt een fulltime Facilitair medewerker IT voor 32 of 38 uur per week. Je ondersteunt de IMS collega’s in hun operationele- en project gerelateerde werkzaamheden. Met jouw inzet zorg je dat op de deelgebieden inkoop, magazijnbeheer, administratieve taken en werkplekondersteuning alles op rolletjes loopt. Een typische werkdag? Start met een voorraadcheck, bereid inkopen voor en wees de eerste om leveringen te ontvangen. Je verzorgt het veilig afvoeren van IT-materialen en zorgt ervoor dat alles (vwb IT) is geregeld voor de nieuwe collega’s die bij het bedrijf komen werken. Ook doe je de nodige administratieve werkzaamheden en help je mee met andere activiteiten zoals het vervangen van Iphones. Daarbij stroomlijn je ook nog de interne bevoorrading en werkplekken. Dus ben jij een organisatorisch talent met een passie voor IT en wil je deel uitmaken van het dynamische en innovatieve team? Solliciteer dan vandaag en wie weet word jij onze onmisbare Facilitair medewerker IT.

Wij bieden:

📍 6 maanden met optie tot verlenging;
🙋‍♀️De mogelijkheid om 4 of 5 dagen te werken (32 tot 38 uur);
💸 Loon tussen €2335,- en €3220 afhankelijk van ervaring;
👯‍♂️ Een leuke werksfeer.

Wij vragen:

Je beschikt over een flexibele en communicatieve instelling. Je bent in staat zelfstandig te werken en bovendien zijn er enkele essentiële functie-eisen: ✔ Affiniteit met IT;
📍Ervaring met MS Office;
🧾 Ervaring met administratie, logistiek, offertes opvragen en bestellingen doen. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken:

Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Dit bedrijf staat aan het begin van de voedselketen. Zij ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Zij kunnen en willen vanuit deze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat zij wereldwijd exporteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in