+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Senior Recruiter Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Welten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.300 p/m

Vacature in het kort

Als Senior Recruiter bij ons, speel je een belangrijke rol in het vinden en aantrekken van nieuwe finance professionals. Je gebruikt je ervaring, vooral met tools zoals LinkedIn Recruiter, om de beste kandidaten te vinden. Je helpt ook mee door junior collega's te coachen en te laten groeien in hun werk. Je kunt zowel op kantoor als thuis werken, met een balans tussen beide. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat je bij ons gaat doen
Je functie als Senior Recruiter bij Welten is veelzijdig en uitdagend: je houdt je dagelijks bezig met het hele recruitmentproces van sourcing tot het verwelkomen van nieuwe finance professionals. Met jouw ervaring (o.a. met LinkedIn Recruiter) weet je precies waar je moet zoeken en hoe je de juiste kandidaten kunt vinden en aan ons kunt binden, zelfs in deze competitieve arbeidsmarkt!

Als Senior Recruiter krijg je de kans om jouw expertise in sourcing naar een hoger niveau te tillen. Je bent niet alleen een expert in het vinden van de juiste kandidaten, maar je vindt het ook leuk om jouw kennis en ervaring te delen met junior collega’s. Je bent een gedreven coach die nieuwe collega’s inwerkt en begeleidt bij hun dagelijkse werkzaamheden en helpt hen te groeien tot volwaardige en succesvolle recruiters.

Jouw werk in het kort:

  • Jij beheert het recruitmentproces van begin tot eind: van sourcing en selectie tot het verwelkomen van nieuwe finance professionals.
  • Je werkt actief met zoekplatforms zoals LinkedIn Recruiter om de juiste kandidaten te vinden en aan Welten te verbinden.
  • Je houdt je bezig met het coachen en ontwikkelen van junior collega’s. 
Zo zijn wij een match
Voor de functie Senior Recruiter is het belangrijk dat je gedreven, zelfstandig en resultaatgericht te werk gaat. Je hebt een drive en passie voor het recruitmentvak, bent deskundig en weet wat er in de schaarse arbeidsmarkt speelt op dit gebied. 

Om je rol als coach voor junior collega’s goed te kunnen vervullen is het daarnaast van belang dat je in staat bent om doelen te stellen en op een constructieve wijze feedback kunt geven. Je bent een teamspeler die graag samenwerkt en je kennis en ervaring deelt met anderen.

Je herkent je daarnaast in het volgende:

  • Je hebt minimaal 3-4 jaar recruitmentervaring, bij voorkeur met specifieke ervaring in sourcing en het gebruik van LinkedIn Recruiter.
  • Je beschikt over actuele kennis van de arbeidsmarkt. 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 
Hier kom je terecht
Als Senior Recruiter maak je deel uit van het team Recruitment, dit bestaat uit momenteel uit 13 enthousiaste collega’s met ieder hun eigen focusgebied.  

Je werkt in deze functie ook veel samen met collega’s van de teams Commercie, Matching en Managers Detachering.  

Onze kantoren bevinden zich in Den Bosch en Utrecht. Hier hebben we overleg, delen we ideeën en kletsen we bij. Maar als je wat meer focus nodig hebt, kun je ook vanuit huis werken. Momenteel werken we ongeveer 3 dagen op kantoor en 2 vanuit huis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in