+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Recruitment adviseur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Centraal Orgaan opvang asielzoekers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.383 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Vertaal jij de wervingsvraag vanuit onze organisatie naar succesvolle wervingsstrategiën? Houd jij van opbouwen en ontwikkelen en switch je daarbij moeiteloos van korte termijn procedures naar het maken van lange termijn plannen voor  het doorontwikkelen van ons recruitmentteam? Dan ben jij misschien wel de recruitment adviseur die wij zoeken!  


Over de functie

Als Recruitment adviseur bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) werk je in een dynamische omgeving. Recruitment is nog in ontwikkeling: we hebben al veel stappen gezet, maar er is nog zeker ruimte voor verdere ontwikkeling en professionalisering. Dit is een veelzijdige functie met veel vrijheid, maar er wordt ook veel van je verwacht. Nieuwe initiatieven worden gewaardeerd en je ziet direct de resultaten van jouw werk terug! 

Je houd je bezig met de vraag “hoe werven we de juiste mensen nu en in de toekomst voor het COA”. Voor deze rol zoeken we iemand met kennis en ervaring in werving en selectie voor lastig vervulbare vacatures. Je werkt voornamelijk voor de afdelingen binnen de directies Bedrijfsvoering en Vakontwikkeling & Ondersteuning die gevestigd zijn in Den Haag. Het werven voor de vacatures van deze directies vraagt veelal maatwerk. Je onderhoudt dus intensief contact met vacaturehouders en HR Adviseurs. Jullie bepalen samen wat de beste wervingsstrategie is om de vacatures in te vullen. Je zal o.a. arbeidsmarktcampagnes gaan opzetten, advies geven over werving- en selectieprocedures, de inzet van social media, vacatureteksten schrijven, kandidaten sourcen en de effectiviteit van de werving en selectie nauwlettend volgen. Daarnaast voer je sollicitatiegesprekken en houd je kandidaten op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure.

Voor de langere termijn maak je plannen voor deelname aan loopbaan evenementen, referral recruitment, communicatie rondom het employer brand en daar uit afgeleid de communicatie rondom de vacatures in jouw aandachtsgebied, samenwerking met recruiters van ketenpartners van het COA, het verder professionaliseren van de recruitment functie binnen het COA en het stroomlijnen van processen rondom werving en selectie. 


Team recruitment

We maken onderdeel uit van de afdeling HR&O waar op dit moment ca 120 mensen werkzaam zijn. Team Recruitment is één van de specialistenteams binnen de afdeling. We werken nauw samen met de collega’s van HR Advies, HR Service en de andere specialistenteams Leren en Ontwikkelen, Verzuim en Vitaliteit, Organisatieadvies en Beleid. 

Ons enthousiaste recruitmentteam is in ontwikkeling. Op dit moment bestaat het team uit 1 recruitment coördinator, 5 recruitment adviseurs, 9 project recruiters en werken we nauw samen met 7 collega’s van de afdeling recruitment ondersteuning. Er is een verdeling gemaakt waarbij we allemaal verantwoordelijk zijn voor een specifiek werkveld. We werken verdeeld door heel Nederland. In deze rol vorm je met een project recruiter en een sourcer een hecht team. Er zijn nog flink wat vacatures die we de komende periode moeten gaan vervullen en hier hebben wij jouw hulp hard bij nodig. Hoewel we allemaal een eigen aandachtsgebied hebben zijn al jouw recruitment collega’s altijd enthousiast om te brainstormen en te sparren. Het COA beweegt volledig mee met de groei en krimp van het aantal asielzoekers dat we in Nederland opvangen, hetgeen natuurlijk groot effect heeft op het team recruitment. 


Wat vragen we van jou? 

We zoeken een echte generalist. De vacatures zijn zeer verschillend: van Vastgoed tot ICT, Business Control tot Beleidsadviseur en Programmamanager. Je bent flexibel, kunt je goed in een ander en in het gevraagde profiel verplaatsen. Je houdt graag veel ballen in de lucht, bent energiek en enthousiasmerend. In selectiegesprekken heb je een betekenisvolle rol. Onderhandelen met bureaus gaat je goed af. Je werkt zelfstandig en behoudt het overzicht, blijft optimistisch ook als het tegen zit, je geeft niet snel op en bent een prettige maar kritische gesprekspartner. Je weet je stakeholders te managen. Verder heb je: 

  • een relevante hbo opleiding afgerond
  • minimaal  3 tot 5 jaar ervaring als corporate corporate recruiter, recruitment adviseur/marketeer of arbeidsmarktspecialist
  • ervaring met sourcen
  • recente ervaring binnen een grote complexe organisatie met verschillende lagen en belangen
  • Je kunt goed omgaan met de verschillende belangen van diverse stakeholders
Over het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. Meer weten? Kijk op Coa


Wat bieden we jou? 

De ambities en vraagstukken van het COA zijn groot. Samen met je collega’s van team Recruitment ben je verantwoordelijk voor het werven van de juiste mensen, nu en in de toekomst. Het is een interessante en uitdagende functie binnen een organisatie in verandering waarbij je de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en groei van het COA. 

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Het COA hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Jouw standplaats is Den Haag (ZH), maar het COA omarmt het hybride/thuis werken.  

Ons aanbod:

  • Een salaris van maximaal € 5.383,- bruto op basis van 36 uur. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Je werkt vanuit ons kantoor in Den Haag. Deels thuis werken behoort tot de mogelijkheden.
  • Een goede balans tussen werk en vrije tijd. 
  • Een contract van 32 tot 36 uur per week voor de duur van 12 maanden met de intentie dit om te zetten in een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Een individueel keuzebudget van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).
  • 144 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen en een loopbaanbudget.

Het COA hecht sterk waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Zodra wij jou een aanbod doen voor indiensttreding voeren we een pre-employment screening uit. De screening bestaat uit ten minste de volgende onderdelen: aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), Diploma- en certificaten controle, Identiteitscontrole. Nieuwe medewerkers leggen ook de eed of belofte af.

Krijg jij energie van deze vacature en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je eerst nog meer weten over wat jouw functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Gina Hillebrandt (Recruitment Adviseur) via 06 27 29 80 67. Ik beantwoord graag jouw vragen of plan een (digitaal) koffie moment met je in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Ben jij ZZP-er, houdt er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega’s alleen een loondienstverband aanbieden.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in