+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Recruitment Consultant Trainee Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

RINQ

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship

Vacatureomschrijving

DE ORGANISATIE

Onze opdrachtgever is een jonge, professionele, dynamische, sportieve en ambitieuze organisatie. Men helpt o.a. commercieel talent binnen de technische branche, bij het vinden van een nieuwe werkomgeving. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar meerderde Consultant Trainees met commerciële affiniteit voor de vestiging Rotterdam!

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Mensenkennis, assertiviteit, gedrevenheid zijn voorbeelden van competenties die uitermate belangrijk zijn voor de functie. Men werkt samen met topbedrijven in de technische branche, dit betekent dat er een hoog niveau van de (aankomend) Consultants gevraagd wordt.

Als Consultant Trainee binnen onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers en het onderhouden van bestaande relaties. Hierdoor ben je veel onderweg.

Daarnaast zorg je ervoor dat technisch talent jou ook goed weten te vinden. Je voert gesprekken met kandidaten op kantoor, bent het eerste aanspreekpunt voor jouw opdrachtgevers en begeleidt kandidaten tijdens de sollicitatieprocedures en tijdens de detacheringsperiode via onze opdrachtgever.

FUNCTIE EISEN
De professionaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de kandidaten vindt men bij onze opdrachtgever het meest belangrijk. Naast de eerder genoemde competenties zijn zakelijk intelligentie, doorzettingsvermogen, ondernemerschap en resultaatgerichtheid een vereiste.

Verder dien je te beschikken over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt minimaal een HBO+ werk- en denkniveau en bent in het bezit van een rijbewijs (B).

DE AANBIEDING

Onze opdrachtgever is een organisatie die je uitdaagt om het beste in jezelf naar boven te halen en je ondersteunt om je ambities te verwezenlijken. Men biedt je een baan die uitdagend is met enthousiaste collega’s die jarenlange ervaring hebben binnen het vakgebied.

Spreekt een dergelijke rol jou aan? Solliciteer dan nu! Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en interessante toekomstperspectieven van toepassing.

Solliciteren
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in