+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Schilder Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Je gaat als schilder werken aan verschillende projecten, zoals huizen en kantoren, in de regio Rotterdam. Je werkt meestal samen met een team. Als je ervaring hebt en goed kunt werken in een team, is dit iets voor jou. Je moet wel zelf naar je werk kunnen rijden. We bieden een goed salaris en je kunt kiezen hoe je betaald wilt worden en welk pensioen je wilt. Als we blij met elkaar zijn, kun je een vast contract krijgen. Je krijgt ook extra's zoals cursussen, feestjes en spaarpunten voor cadeaus. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je gaat voornamelijk in teamverband aan de slag met diverse projecten in de regio Rotterdam, variërend van woningen en appartementen tot kantoren en musea. Je taken omvatten algemene schilderwerkzaamheden om de esthetiek van gebouwen te verbeteren.


Ben jij het?

Met meerdere jaren ervaring als schilder ben je in staat zelfstandig te werken, maar functioneer je ook uitstekend in teamverband. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt helder communiceren met collega's, bewoners en klanten. Een rijbewijs is vereist om zelfstandig naar je projecten te kunnen reizen.


Wat wij bieden

Afhankelijk van jouw ervaring als schilder bieden wij een salaris tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, met de keuze voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Daarnaast kun je kiezen voor een pensioensregeling die bij jou past. Bij een positieve samenwerking zijn er mogelijkheden voor een vast contract op korte termijn. Als schilder bij Faber profiteer je van diverse voordelen. We onderhouden regelmatig persoonlijk contact om eventuele zorgen weg te nemen en bieden cursusmogelijkheden aan, zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook ben je altijd welkom op onze barbecues en borrels, en spaar je met ieder gewerkt uur voor leuke cadeaus zoals weekendjes weg en gereedschappen!


Waar jij werkt

Dit glas- en schildersbedrijf is al een eeuw actief in Den Haag en heeft onder andere gewerkt aan stadhuizen, kazernecomplexen, hoofdkantoren en musea. Voeg je als schilder toe aan ons team en neem snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in