+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Schilder Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Je gaat aan de slag als schilder in de mooie omgeving van Den Haag. Je werkt zowel binnen als buiten en maakt gebouwen nog mooier. Elke dag is anders, met verschillende projecten. We zoeken iemand die goed kan schilderen en oog heeft voor detail. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe je voor je pensioen spaart. Als je bij ons team hoort, krijg je gratis cursussen, uitnodigingen voor leuke evenementen, en kun je sparen voor extra s, zoals gereedschap of een weekendje weg. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je gaat aan de slag als schilder in de regio Den Haag, waarbij je zowel binnen- als buitenschilderwerk verricht. Je krijgt de kans om bijzondere en historische woningen, kantoren en andere gebouwen te verfraaien en te onderhouden, maar ook om aan nieuwbouwprojecten te werken. Geen dag of project is hetzelfde!


Ben jij het?

We zoeken een ervaren schilder die bedreven is in algemene schilderwerkzaamheden. Bij voorkeur heb je ook ervaring met glasvlies, behang en verfijnd decoratiewerk. Je hebt oog voor detail en streeft naar nauwkeurig en net werk. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs.


Wat wij bieden

Afhankelijk van je ervaring start je met een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je kunt kiezen voor de pensioensregeling die het beste bij je past. Bij een goede match zijn er op korte termijn mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Als lid van het Faber-team profiteer je van verschillende voordelen, zoals gratis cursussen, uitnodigingen voor onze jaarlijkse borrels en barbecues, persoonlijke begeleiding en ons spaarsysteem waarbij je punten verzamelt voor extra's, van gereedschappen tot complete weekendjes weg!


Waar jij werkt

Voeg je toe aan ons team van kwaliteitsschilders in en rondom Den Haag. Neem snel contact met ons op om al je mogelijkheden als schilder bij Faber te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in