+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Dynamische analyse gedrag beweegbare bruggen Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dynamische analyse gedrag beweegbare bruggen

Studeer jij werktuigbouwkunde en wil jij afstuderen op het gebied van beweegbare bruggen?

Het dynamisch modelleren van een beweegbare brugconstructie (inclusief aandrijving) kan verbeterde inzichten bieden in het belastinggedrag van de aandrijving. Door het verkleinen van de onzekerheid in de berekende belastingen kan gekozen worden voor een kleinere aandrijving, wat vele voordelen met zich meebrengt.

Wij bieden een student Werktuigbouwkunde de mogelijkheid om een dynamisch model van een beweegbare brug op te stellen en te onderzoeken wat de belastingen op het aandrijfsysteem zijn. Het dynamische model moet hierbij generiek zijn opgesteld, en bruikbaar zijn voor verschillende bruggen. De student wordt hierbij begeleid door een specialist in brugaandrijvingen.

Dit werktuigbouwkundige vraagstuk speelt momenteel binnen onze product-marktcombinatie (PMC) Smart infra systems (SIS). Binnen deze PMC in de sector Infrastructuur en mobiliteit werken werktuigbouwkundig ingenieurs aan aansprekende projecten. Enkele voorbeelden van deze projecten zijn de Afsluitdijk, de nieuwe Botlekbrug, de sluizen Belfeld en Sambeek, de Oosterweelverbinding in Antwerpen en diverse andere grote en kleine infrastructurele projecten.

Wat wij vragen

Hbo of wo-opleiding werktuigbouwkunde of aanverwant.

Wat wij bieden

Vanuit ons kantoor in Deventer of Amsterdam (andere kantoren in overleg mogelijk) kun je op je eigen werkplek werken aan je onderzoek. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de juiste middelen en kun je specialisten binnen én buiten ons bedrijf betrekken bij jouw onderzoek. Wij hebben contacten met Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, waterschappen, netbeheerders, energieleveranciers, aannemers, systemintegrators etc. Deze interne en externe contacten kun je aanwenden om informatie te verzamelen die nodig is voor je onderzoek.

Aanvang: in overleg

Duur: 6-8 maanden (andere tijdsduur ook in overleg mogelijk).

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een bureau van topklasse zijn door zelf goed te zijn in ons vak en samen te werken met anderen in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Met circa 1.400 medewerkers werken we in multidisciplinaire projectteams aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Wij hebben de ambitie het beste uit onszelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. De aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Heb je belangstelling voor deze afstudeeropdracht, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met de heer W.J. (Willem) Beijer MSc, groepsleider Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installaties, telefoon 06 86 83 61 84.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in