+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Junior analist NCTO Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.700 - € 3.250 p/m
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de strijd tegen financiële criminaliteit is jouw rol als Functional Specialist "Know Your Client" essentieel. Je gaat aan de slag in een team dat zich richt op het verwelkomen van nieuwe klanten. Je analyseert gegevens, beslist of een klant geaccepteerd wordt en zorgt voor een compleet dossier. Je werkt deels vanuit huis en deels op kantoor, met flexibele dagen. In het begin krijg je een intensieve opleiding om goed van start te gaan. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorismefinanciering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting Financial Crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in, dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid. Als Functional Specialist “Know Your Client” start je binnen één van de procesdomeinen van DFC, namelijk het KYC Center New Client Take On (werkstroom Business Clients & Ecosystems). Het domein NCTO richt zich op de onboarding van nieuwe klanten van ABN AMRO. De werkstroom BC&E focust zich op de midden- en kleinbedrijven, waarbij je rechtstreeks contact gaat hebben met de klant.

De standplaats voor deze functie is Zwolle. Er wordt hybride gewerkt, waarbij je 1-2x per week op kantoor verwacht wordt. Deze dagen zijn in overleg met het team waarin je uitstroomt. Het aantal contracturen ligt tussen 32-40 uur per week.

Als analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren van gegevens van nieuwe klanten. Hierbij is het belangrijk om overwegingen te kunnen maken of we de klant al dan niet accepteren. Daarbij stel je het belang van de klant centraal en houd je rekening met de mogelijke risico’s voor de bank. Dit doe je in eerste instantie door middel van deskresearch. Indien er hieruit vragen voortvloeien, dan start je een client outreach traject op om bij de klant de benodigde informatie op te vragen. Met behulp van de verkregen informatie schrijf jij een compleet dossier.

Om een vliegende start te maken in deze rol volg je de eerste twee weken een fulltime opleiding (40 uur per week) waarin je kennis maakt met ABN AMRO, de systemen en de benodigde kennis om aan je eerste dossiers te beginnen.



Gevraagd

  • MBO4+ met HBO/WO werk- en denkniveau (bij voorkeur in juridische / financiële / bancaire richting) of HBO / WO-opleidingsachtergrond.
  • Snel in staat om complexe materie eigen te (willen) maken.
  • Goede schriftelijke capaciteiten, om analyses transparant, duidelijk, doelgericht én efficiënt te verwoorden.
  • Goede mondelinge vaardigheden, omdat je regelmatig klantcontact zult hebben. Ervaring met klantcontact / weerstandsgesprekken is een pré.
  • Kennis t.a.v. financiële criminaliteit en/of financiële dienstverlening is een pré.
  • Harver-score op het onderdeel Analytical skills (general and numerical) moet minimaal 30% zijn.
  • Kandidaat op Hay 7 moet >0,5 jaar KYC ervaring of 1-3 jaar relevante werkervaring hebben.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen Compliance & Risk. Door onze nauwe samenwerking met internationale grootbanken, krijgen wij vacatures als eerste binnen. Hierdoor kunnen we jou altijd, ook na afronding van je TOP, mooie kansen bieden. 

Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd bij Yacht. Hiermee profiteer je van de volgende voorwaarden:

  • Een prima salaris, tussen € 2700 en € 3250 bruto per maand o.b.v. 40 uur (instroom afhankelijk van kennis en werkervaring)
  • Het is ook mogelijk om 32 of 36 uur per week te werken
  • Jaarlijks opleidingsbudget van €3500
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur en 8,33% vakantietoeslag
  • 100% loondoorbetaling, ook tussen opdrachten in
  • Pensioenregeling, waarbij je vanaf je eerste werkdag gaat opbouwen
  • Mogelijkheid tot bonussen
  • €750,- voor inrichting thuiswerkplek
  • Onderdeel van landelijk netwerk van 100+ Compliance & Risk professionals van operationeel tot strategisch functieniveau
  • Netwerk- & kennisevents afgestemd op expertise binnen Compliance & Risk en jouw carrièreontwikkeling

Onze missie is de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk



Bedrijfsomschrijving

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen het bancaire vakgebied. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons grote kennisnetwerk van Bancaire professionals én dat jij toegang krijgt tot de leukste en meest uitdagende functies bij grootbanken!

 

Onze nauwe samenwerking met deze grootbanken zorgt ervoor dat wij vacatures als eerste binnen krijgen en hiermee mooie kansen voor jou kunnen bieden. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het steuntje in de rug dat je nodig hebt om nog verder door te kunnen groeien binnen het bancaire vakgebied én het beste uit jezelf te halen.

Het aanbod aan functies is oneindig, zo zijn er zowel mogelijkheden aan de particuliere- als aan de zakelijke kant van de grootbanken, maar kan jij ook jouw ambities achterna in het hypothecaire of verzekerings vakgebied bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. En daarnaast krijg je de unieke kans, om deze functies uit te oefenen bij verschillende grootbanken. Onze missie is de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk!
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in