+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Junior Technisch Projectmanager Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In de rol van Junior Technisch Projectmanager ben je de held van verschillende bouwprojecten. Je werkt samen met het team om projecten van begin tot eind te begeleiden. Dit is een uitdagende baan waarin je kunt groeien. Je leidt het projectteam en helpt bij het oplossen van technische problemen. Ook maak je planningen en houd je de kosten in de gaten. Je krijgt de kans om in een fijn team te werken en jezelf te ontwikkelen. Plus, er is een mogelijkheid voor een lease auto. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Junior Technisch Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor diverse (ver)bouwprojecten. Samen met de uitvoering bekijk je hoe e.e.a. het beste uitgevoerd kan worden en gaat dit gezamenlijk uitwerken. Je verricht werkzaamheden vanaf aanvraag tot en met nazorg van een project. Een complete uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. In deze rol geef je sturing aan het projectteam van één of meerdere projecten. Hierbij hoort ook het sturen van jouw team bij het oplossen van technische problemen. Je maakt en bewaakt als Junior Technisch Projectmanager kleine calculaties, planningen, kosten- en voorbereidingsoverzichten.Hiernaast doe je de werkvoorbereiding van kritieke en/of complexe onderdelen. Bij jouw rol hoort ook het afstemmen met en leiding geven aan de uitvoering en je ziet meer- en minderwerk tijdig aankomen, inclusief de financiële afhandeling.

Benefits

Als Junior Technisch Projectmanager krijg je de kans om te werken in een hecht team met prettige collega's. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Salarisindicatie is afhankelijk van opleiding en ervaring. Variërend tussen 2500,- bpm en 3500 bpm. Overige arbeidsvoorwaarden is conform Bouwcao. Lease auto is bespreekbaar.

Bouwstenen voor succes

We zijn op zoek naar kandidaten met:

  • Een MBO/HBO opleiding Bouwkunde;

  • Kennis van Excel, Word, AutoCad en IBIS Trad (of dit gemakkelijk kunnen oppakken);

  • Persoonlijke vaardigheden die bij deze rol passen zijn: commercieel inzicht, vindingrijkheid, een sterke persoonlijkheid, sterke communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit.



Bedrijfsomschrijving

Deze bouwgroep is een modern familiebedrijf en is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling. Niet alleen zijn zij producent van huisvesting, ook faciliteren zij woon- en leefbehoeften.De organisatie is gespecialiseerd in de realisatie van nieuwbouwprojecten voor zowel woningbouw als utiliteitsgebouwen. Zo creëren zij een plek waar je plezier hebt en kan wonen of werken in een betrouwbare omgeving. Hiernaast voert deze organisatie naast nieuwbouw en projectontwikkeling van woon- en werkruimte ook bouwwerkzaamheden uit voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om kleinschalig onderhoud bij een zorginstelling of om een grote transformatie van een monumentaal pand voor een supermarktketen, de vertrouwde aanpak is bij elk project hetzelfde.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in