+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Recruiter / salesmanager technische detachering Capelle aan den IJssel Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.621 - € 3.356 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van recruitment en sales als junior recruiter / salesmanager. Deze veelzijdige rol biedt je de kans om zowel klantrelaties te versterken als nieuwe business te genereren. Je werft, selecteert en begeleidt medewerkers in de bouw, vastgoed en civiele techniek. Met een proactieve instelling en professionele aanpak zorg je voor de perfecte match. Bovendien zijn er uitstekende mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als junior recruiter / salesmanager heb je een veelzijdige, commerciële baan. Na een gedegen inwerkperiode bouw je aan de ene kant relaties op met je klanten en benader je prospects. Aan de andere kant recruit en werf je nieuwe medewerkers om je team gedetacheerden uit te breiden. Tijdens hun detachering hou je contact en beheer je de projecten. Als recruiter ofwel project- salesmanager ben je ook af en toe buiten de deur om relaties te bezoeken, kandidaten voor te stellen en nieuwe klanten binnen te halen.

Ook weet jij kwalitatief goede werknemers uit de bouw, vastgoed en civiele techniek te vinden, aan het werk te helpen en aan je te binden. Voor zowel klant als werknemer ben je een vraagbaak en een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Met je resultaatgerichte, professionele, proactieve houding weet jij een goede match te maken tussen jouw werknemers en de projecten van je klanten.

Doorgroeien naar een rol als senior projectmanager of vestigingsmanager behoort zeker tot de mogelijkheden. Zie je deze baan wel zitten? Bel me 06-15294957!



Gevraagd

Wat wij van je vragen:

– Je hebt net je HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld Small Business of Ondernemerschap & Retail Management
– Je hebt minimaal een aantal maanden ervaring in een commerciële rol binnen de arbeidsbemiddeling
– Je hebt een rijbewijs (wel handig als je in de toekomst een auto van de zaak kunt krijgen)

Gezien de groeiambities van ons bedrijf en specifiek onze nieuw te openen vestiging in Veenendaal zoeken we iemand met veel energie, een zelfstarter. Onze ‘speeltuin’ is zeker niet alleen tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en te groeien is een vereiste.

Verder ben je zelfkritisch, nieuwsgierig, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee.



Aanbod

Jij komt te werken in een organisatie waar we de afgelopen 20 jaar onze collega’s centraal hebben gesteld en we gaan nu nog een stapje verder. Wat hebben we nodig om goed te functioneren? Welk onderdeel is werk in het leven? Hoe maken we onze organisaties medewerkergericht?

De laatste 7 jaar hebben we samen met o.a. OPA (Ontzettende Persoonlijke Aandacht) ons bedrijf medeweker gericht gemaakt. Sinds november 2021 zijn we met de volgende stap bezig, medewerkersgeluk, een term die je tegenwoordig veel hoort. Alleen wij kunnen zeggen dat wij samenwerken met de echte autoriteit op dit gebied, professor geluk Dr. Ruut. Hij beheert enkele 10 duizenden wetenschappelijke rapporten over geluk. Inmiddels weten wij dat er 15 onderdelen zijn welke geluk kunnen bepalen. Maar 13 hiervan zijn er te beïnvloeden en hiermee zijn wij aan de slag!

Met dit unieke concept willen wij als werkgever niet alleen een bijdrage leveren aan jouw financiële huishouden en jouw ontwikkeling. Wij willen ook een bijdrage leveren aan jou geluk en gezondheid. We zijn een impact bedrijf.

Om onze doelstellingen te realiseren werken er gedreven mensen die het verschil willen maken en ook lekker commercieel willen bezig zijn.

Wil jij keihard meewerken om ons bedrijf verder te laten groeien en zelf ontdekken hoe jouw leven tussen de 6 -10% verbetert? Join Bowers & Jackling, een mooi bedrijf met een hecht team. Wij werken samen hard aan de gezamenlijke bedrijfsdoelen. Daarnaast belonen wij jou graag met een persoonlijke maandelijkse bonus bovenop jouw salaris.

Verder zijn de basis arbeidsvoorwaarden natuurlijk ook goed geregeld:

– Een bovengemiddeld salaris (met maandelijkse bonus)
– Auto van de zaak
– 27 Vakantiedagen
– Veel doorgroeimogelijkheden
– iPhone (wat moet je zonder)
– 8% gelukkiger
– Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Om snel op gang te komen krijg je vanuit Bowers verschillende trainingen of opleidingsmogelijkheden aangeboden op het gebied van commercie, recruitment of communicatie. Het liefst opleidingen waar jij de rest van jouw carrière en privé leven profijt van gaat hebben.

En wil je nog meer ondernemen? Dat kan. Bowers start graag nieuwe bedrijven en vestigingen, waarin jij een rol kunt krijgen (bijvoorbeeld in de toekomst als vestigingsmanager).

Heb jij nog vragen of wil jij sparren over de mogelijkheden? Twijfel niet en bel mij op (06-29262015).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in