+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Project Manager Technical Services Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wil je een belangrijke rol spelen in het organiseren van technische projecten en zo bijdragen aan het verbeteren van levens? Je leidt het project van begin tot eind en werkt samen met verschillende teams en externe partijen. Jouw proactieve aanpak en focus op waarde maken echt het verschil. Je werkt op een plek waar elke dag miljoenen mensen worden geholpen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Project Manager - Wereldleider in 55 landen

Wil jij de leiding hebben over het organiseren van technische projecten en bijdragen aan het verbeteren van levens? Heb je ervaring in het managen van complexe technische projecten en ben je klaar voor een uitdagende rol als Project Manager? Dan is dit het moment om bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan, een wereldleider die actief is in 55 landen, waar je echt een impact kunt maken!

Jouw Taken:

Als Project Manager draag je de verantwoordelijkheid voor het coördineren van het gehele project. Je bespreekt de projectvereisten met de gebruikers van installaties, vertaalt dit naar een stevig projectplan en een duidelijke visie voor goedkeuring. Na goedkeuring werk je nauw samen met het team, waaronder de Constructie Coördinator, Veiligheidskundige en de Project Management Organisatie (PMO). Ook werk je samen met externe partijen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en beheer van gebouwen en installaties.

Je hebt ervaring in het managen van processen en het managen van betrokken partijen. Je identificeert snel de relevante stakeholders en navigeert soepel in een omgeving met diverse interne betrokkenen. Je proactieve aanpak en focus op toegevoegde waarde kenmerken jou, en op kritieke momenten neem je vastberaden beslissingen. Door je mensgerichte aanpak zie je de rol van Project Manager als een uitdagende mogelijkheid.

Werklocatie:

Je gaat werken op de locatie van onze opdrachtgever, die zich inzet voor het verbeteren van levens. Met activiteiten in diverse sectoren bedienen ze dagelijks miljoenen consumenten over de hele wereld.



Gevraagd

Afgeronde HBO-opleiding in een technische richting.

Ervaring in het managen van technische projecten in complexe omgevingen is een pluspunt.

Vloeiend in zowel Nederlands als Engels, gezien de communicatievereisten.

Wat Wij Bieden:

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om te werken in een internationale organisatie die integrale facilitaire en technische diensten levert aan vooraanstaande bedrijven. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.



Aanbod

Een fulltime dienstverband volgens de CAO Facilitair en Faciliterend.

Een auto, telefoon en laptop.

Een goede balans tussen werk en privé met 26 vakantiedagen en 12 ADV-dagen.

Toegang tot diverse trainingen en mogelijkheden om relevante certificaten te behalen.



Bedrijfsomschrijving

Interesse?Wil jij deel uitmaken van ons team als Project Manager Technical Services en bijdragen aan het creëren van een betere wereld? Solliciteer dan direct en maak deel uit van ons streven naar innovatie en verbetering!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in