+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Technisch Manager - Waterketen Projecten Noord Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchd

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchd

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als Technisch Manager voor het ambitieuze “Waterketen Projecten Noord” in een grote regio, krijg je de unieke kans om afvalwaterzuiveringssystemen voor 1,4 miljoen inwoners toekomstbestendig te maken. Dit project, uitgevoerd in een bouwteam via een DBFO-contract, streeft naar klimaatneutraliteit, energieneutraliteit en vermindering van broeikasgasemissies. Je leidt een team van technische experts in een omgeving waarbij de winkel open moet blijven. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Je bent de technisch manager voor het project “Waterketen Projecten Noord”. Dit project in de regio Den Haag gaat de afvalwaterzuiveringssystemen Harnaschpolder en Houtrust toekomstbestendig moet maken. In deze installaties wordt het afvalwater voor zo'n 1,4 miljoen inwonersequivalenten gezuiverd, dus de installaties zijn enorm en hebben een forse impact! De installaties zijn gerealiseerd in een DBFO-overeenkomst en worden nog 10 jaar geëxploiteerd door onze contractpartner. Samen met onze partner gaan we er in een bouwteam voor zorgen dat de installaties aan nieuwe eisen met betrekking tot klimaatneutraliteit gaan voldoen. Er zijn aanzienlijke investeringen voorzien in zowel de waterzuivering, het transportstelsel als in de slibgisting. Hierdoor wordt toegewerkt naar o.a. energieneutraliteit, verbeterde effluentkwaliteit en beperking van broeikasgasemissies.

Tegelijkertijd moet “de winkel openblijven” en worden goede prestaties van het bestaande systeem verwacht, wat belangrijke eisen stelt aan de bouwfasering. Het project is een vervolg op eerdere verduurzamingsprojecten waarin installaties zijn gerealiseerd voor de winning van groen gas, hergebruik van vervloeide CO2 en neerslag van Struviet in zuiveringslib. Dit project betreft vooral de verbetering van technische installaties en er wordt gewerkt volgens de methode van Integraal Project Management (IPM) in een multidisciplinair team. De vijf disciplines binnen dit team zijn Projectmanagement, Projectbeheersing, Omgevingsmanagement, Technisch Management en Contractmanagement.

Als Technisch manager ben je eindverantwoordelijk voor de aansturing van de technische deskundigen en het inhoudelijk draagvlak voor acceptatie van de resultaten voor de bedrijfsvoering. Je geeft sturing aan een technisch team met adviseurs en specialisten op het gebied van assetmanagement, technologie en zuiveringsinstallaties die met jou het project helpen begeleiden. Bijzonder aan dit project is dat het ontwerp en de realisatie in een bouwteam wordt uitbesteed via de DBFO-contractpartner. Er is een groot voordeel dat hierdoor de doorlooptijd van de investeringen kort kan zijn omdat omslachtige aanbestedingsprocedures niet nodig zijn.

12 maanden - 32 uur - 0,89 fte.



Gevraagd

Knock-out criteria

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste;
  • Minimaal hbo werk en denkniveau op een relevant deskundigheidsgebied, bijvoorbeeld werktuigbouw, elektrotechniek, procestechniek, etc.;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Technisch Manager;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met een geïntegreerd contract;
  • Je bent beschikbaar voor gemiddeld 32 uur per week vanaf 3 juni 2024.

Wensen

  • Minimaal 5 jaar werkervaring met projectmanagement binnen IPM-projecten (30p);
  • Werkervaring met waterketen en/of verduurzamingsprojecten, bij voorkeur minimaal 5 projecten (30p);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring bij een overheidsinstantie (20p).

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct! We streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen.


Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

In een van de meest laaggelegen en – met 1,2 miljoen inwoners en 40.000 bedrijven op 41.000 hectare – meest dichtbebouwde delen van de Randstad zorgt Delfland voor droge voeten en schoon en gezond water. Wij werken met inwoners en bedrijven aan een klimaatbestendige en prettige leefomgeving. In de afgelopen jaren heeft Delfland flinke stappen gemaakt in het voorkomen van wateroverlast, het groener maken van de leefomgeving in en om het water en het verbeteren van de waterkwaliteit.Nederland is gevormd door water en menskracht. Door de eeuwen heen is ons land zo aangepast, dat het bestand is tegen de grillen van het water. Dijken aanleggen gebeurde in gezamenlijkheid en werd gekenmerkt door consultatie, consensus en compromis met gebiedspartners en bewoners. Delfland benut deze historische kracht optimaal bij het uitoefenen van zijn zorg voor de bewoonbaarheid van het land en de bescherming en verbetering van het leefmilieu. Daartoe staat het waterschap midden in de maatschappij en blijft het zoeken naar een optimaal maatschappelijk effect.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in