+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

Junior consultant Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VGMK Adviesgroep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Ontgrendel je potentieel als (junior) consultant veiligheids- en managementsystemen!
Sta je in voor de veiligheid en het welzijn van anderen? Heb je een scherp oog voor detail en kwaliteit en een talent voor het implementeren van effectieve managementsystemen? Zo ja, dan hebben we een spannende kans voor jou! Ons bedrijf is momenteel op zoek naar een bekwaam, gemotiveerd en enthousiast persoon om ons team te versterken als junior consultant veiligheids- en managementsystemen. In deze rol lever je een cruciale bijdrage bij het helpen van organisaties bij het opzetten en onderhouden van robuuste veiligheidsprotocollen en efficiënte managementsystemen. Lees verder om meer te weten te komen over dit mooie carrièrepad en hoe je jouw potentieel als junior consultant op dit gebied kunt gebruiken.

Wat ga je doen? Wat is de input die jij gaat leveren bij onze klanten?!
Veiligheid moet altijd een topprioriteit zijn in elke professionele organisatie. Of het nu gaat om een productiefaciliteit, een bouwplaats of een kantooromgeving, het hebben van effectieve veiligheidsprotocollen is essentieel voor de bescherming van medewerkers, klanten en het grote publiek. Bovendien zijn efficiënte managementsystemen cruciaal voor een soepele werking en het maximaliseren van de productiviteit.
Als Junior consultant Veiligheids- en Managementsystemen ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de bestaande kwaliteit- en veiligheidmanagementsystemen van verschillende organisaties. Dit doe je door het uitvoeren van interne audits en het opzetten van management systemen. Je identificeert gebieden die verbetering behoeven en ontwikkelt strategieën om veranderingen effectief door te voeren. Door dit te doen, help je een veiligere werkomgeving te creëren en de algehele efficiëntie te verbeteren.
Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het adviseren van bedrijven op het gebied van VCA* en ISO certificeringen en het uitvoeren van interne audits. Verder op Arbo gebied het uitvoeren van risico inventarisaties.
VGMK Adviesgroep
VGMK Adviesgroep is een adviesbureau op het gebied van kwaliteit- en veiligheidsbegeleiding in het MKB. Wij bestaan bijna 20 jaar en hebben inmiddels een grote klantenkring opgebouwd in Zeeland en Brabant. Onze klanten zijn bedrijven die werkzaam zijn in verschillende sectoren zoals de bouwsector, maritieme sector, industrie en zakelijke dienstverlening.

Je rol als junior consultant veiligheids- en managementsystemen
Als junior consultant op dit gebied is het je primaire rol om organisaties deskundige begeleiding en ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en implementeren van veiligheidsprotocollen en managementsystemen. Je voert grondige beoordelingen uit van bestaande systemen, identificeert potentiële risico's of hiaten en beveelt passende oplossingen aan.
Naast het beoordelen en verbeteren van veiligheidsmaatregelen, speel je ook een cruciale rol bij het trainen van medewerkers in best practices en het waarborgen van de naleving van relevante voorschriften en normen. Jouw advies zal van grote waarde zijn bij het helpen van organisaties bij het navigeren door complexe veiligheids- en managementvereisten.
Vereiste vaardigheden en kwalificaties
Om uit te blinken als junior consultant veiligheids- en managementsystemen zijn bepaalde vaardigheden en kwalificaties essentieel. Ten eerste moet je een goed begrip hebben van veiligheidsvoorschriften en industrienormen. Deze kennis stelt je in staat om bestaande situaties effectief te beoordelen en verbeterpunten te identificeren.
Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden zijn ook cruciaal in deze rol. Je moet in staat zijn om potentiële risico's te identificeren, gegevens te analyseren en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Aandacht voor detail is van vitaal belang, want zelfs de kleinste onoplettendheid kan aanzienlijke gevolgen hebben op het gebied van veiligheid en efficiëntie.
Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en representativiteit zijn essentieel voor het effectief overbrengen van informatie en het opbouwen van relaties met klanten. Je werkt nauw samen met verschillende partijen, waaronder managementteams en medewerkers op alle niveaus van de organisatie. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior consultant. Ervaring is niet vereist.

Carrièremogelijkheden en groeipotentieel
De vraag naar junior consultants op het gebied van veiligheids- en managementsystemen neemt gestaag toe in alle sectoren. Organisaties erkennen het belang van het prioriteren van veiligheid en het implementeren van efficiënte managementsystemen. Als gevolg hiervan zijn er voldoende mogelijkheden voor carrièregroei en vooruitgang op dit gebied binnen VGMK Adviesgroep. Wij denken dan ook graag met jou mee als het gaat om de ontwikkelingen die je door wilt maken binnen onze organisatie.
Bovendien zijn de vaardigheden en ervaring die je opdoet als junior consultant veiligheids- en managementsystemen binnen VGMK Adviesgroep belangrijk zodat we samen deuren kunnen openen bij potentiële nieuwe klanten. Je ontwikkelt een diepgaand begrip van risicobeoordeling, compliance en procesverbetering.

Geeft dit jou energie?!
Junior consultant veiligheids- en managementsystemen worden is een lonende carrièrekeuze voor mensen die gepassioneerd zijn om een verschil te maken op de werkplek. Door organisaties te helpen bij het opstellen van robuuste veiligheidsprotocollen en efficiënte managementsystemen, draag je bij aan het creëren van veiligere omgevingen en het maximaliseren van de productiviteit. Wil jij in de “keuken” van zowel grote bedrijven als kleine organisatie kijken? Wil jij bedrijven achter de schermen ondersteunen op het gebied van veiligheid en efficiëntie? Ben jij enthousiast, leergierig, representatief en communicatief vaardig? Dan is dit je kans, wij leren jou graag de kneepjes van het vak!



Uren

20 - 40 uur
in overleg

Salaris

goede beloning

Bedrijfsomschrijving

adviesbureau in midden- en klein bedrijf. Advisering op gebied van kwaliteitmanagement systemen (ISO) en veiligheid (VCA) en arbo zaken
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in