+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Administratief medewerker, groningen Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.867 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een administratief medewerker die van aanpakken weet. In deze functie is elke dag anders. Je doet verschillende taken zoals agendabeheer, mails verwerken, en nieuwe medewerkers inboeken. Goede communicatie is belangrijk, zowel schriftelijk als mondeling. Je werkt zelfstandig en houdt van efficiënt werken. Dit is je kans voor een leuke, afwisselende baan! Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Administratief medewerker gezocht in Groningen.
Ben jij degene die altijd pietje precies te werk gaat, zo nauwkeurig mogelijk is in zijn of haar werk en sterke administratieve vaardigheden heeft? Ben je op zoek naar een uitdagende functie, waar geen dag hetzelfde is? Lees dan vooral verder.

Voor op ons kantoor in Groningen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die ons team komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor diverse administratieve taken. Hierbij kun je denken aan het agendabeheer, het verwerken van inkomende mailing, het inboeken van nieuwe medewerkers, het bijhouden van gegevens in de systemen en het plannen van afspraken. Jouw communicatieve vaardigheden zijn naast je schriftelijke vaardigheden sterk. Tot slot kun je goed zelfstandig werken en ga je graag efficiënt te werk.

De werkdagen zijn van 9 uur in de ochtend tot half 6 in de namiddag. De werkdagen zijn nog in overleg. Het is voor 24 tot 32 uur in de week. Ben jij enthousiast geworden en zie jij dit wel zitten? Laat dan vooral een reactie achter. We komen graag met je in contact.

Gevraagd

Wat zoeken we?
  • Je hebt een afgeronde opleiding op administratief/secretarieel gebied (of soortgelijk) op niveau 3 of 4;
  • De Nederlandse taal beheers je goed;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van- en ervaring met het Microsoft Office pakket (Word, Excel etc.).
Wat bieden we?
  • Een salaris conform CAO NBBU: tussen de €2300,13 en €2866,62 bruto per maand, op basis van een volledige werkweek (40uur) en uiteraard afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een leuke baan bij een groeiend bedrijf, waar je de kans en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om door te groeien.


Aanbod

Over BEE-Flexx:
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis en volgens ons is dat door mensen als mensen te zien. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. Wij houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten. Om deze reden zullen we ook goed aangeschreven staan.

Wij zien jouw periode bij ons als een journey. Samen maken we een reis van werk zoeken naar opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook nog steeds elke dag, want zeg nou eens eerlijk ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top. Reageer gauw via onderstaande button.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in