+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Initiatie Support Medewerker Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.685 - € 3.065 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je jouw technisch inzicht en affiniteit met IT kunt gebruiken? In deze rol maak je deel uit van een team dat zorgt voor de voorbereiding van glasvezelaanleg. Je leert alles wat je moet weten, dus ervaring is niet nodig. Je werkt veel met verschillende mensen, zowel intern als extern. Je krijgt de kans om te groeien en met nieuwe ideeën te komen. Plus, je kunt hybride werken en krijgt een vergoeding voor thuiswerken. Ook bieden we gratis spinninglessen aan op kantoor. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een flinke dosis technisch inzicht, affiniteit met IT, ben je nieuwsgierig, zelfredzaam en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder.

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat is wat onze partner al 60 jaar doet. Onze partner verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Ze leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren, zowel binnen als buiten de telecomwereld. Samenwerking staat centraal; onze partner zorgt ervoor dat hun partners optimaal kunnen presteren. Continu worden slimme oplossingen bedacht om zowel zichzelf als hun partners te verbeteren. Nu, morgen en in de toekomst.

Onze partner heeft zijn hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Met een internationaal bereik heeft het ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

Als Initiatie Support Medewerker heb jij alle (basis)kennis van glasvezelengineering. Ben jij hier nog niet van op de hoogte? Dan leren wij jou dit!
 
Voordat glasvezel daadwerkelijk in de grond gelegd wordt, is er een vooronderzoek nodig. Hierbij beoordelen we of we daadwerkelijk gaan aanleggen en waar er rekening mee gehouden dient te worden. Middels diverse systemen wordt er bekeken of het in contract gebied ligt van Glaspoort, er al een netwerk van Glaspoort aanwezig is waar we kunnen op aansluiten, en of er in de omgeving nog meer nieuwbouwplannen gesignaleerd zijn waar eventueel capaciteit door meegenomen kan worden, of juist de afstemming dat wij capaciteit voor nieuwbouwplannen in omgeving meenemen doordat daarvan de bouw verder in de toekomst ligt. Zodra deze eerste analyse heeft plaatsgevonden kan het nieuwbouwplan geregistreerd worden in onze systemen. Voor dit stuk ben jij als Initiatie Support Medewerker verantwoordelijk. Het is een erg belangrijk onderdeel van het intake proces. Jij zorgt ervoor dat hetgeen wat geregistreerd wordt in de systemen juist is en ondersteund hiermee de omgevingscoördinatoren.

Als Initiatie Support Medewerker word jij onderdeel van het initiatieteam team. Jij hebt in deze rol veel contact met particulieren klanten, bouwers, ontwikkelaars en de interne omgevingscoördinatoren.

Je beschikt over

In deze functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent, je bent in staat zelfstandig te werken (ondanks je onderdeel bent van een groot team) en handelt proactief. Je vindt het niet erg om fulltime achter jouw laptop te zitten. Daarbij vragen wij het volgende:

  • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met IT of techniek;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je maakt je snel nieuwe systemen eigen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
Wat bieden wij?

Een bijzondere cultuur waarin kansen worden geboden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega’s die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeter ideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Een salaris tussen de €2.685,-  en €3.065, op basis van een 40 urige werkweek;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 de kilometer;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in