+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerle.
Laad meer vacatures

Crop Coördinator (Traineeship) Heerle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Green Resource Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Traineeship

Vacatureomschrijving

De opdrachtgever

Fresh2You levert een breed pakket groenten & fruit aan klanten in Europa. We zijn een jong bedrijf en groeien snel. Onze organisatie zal de komende jaren verder worden uitgebouwd. Wil jij hier met veel energie aan meebouwen? Binnen ons bedrijf hebben we korte communicatielijnen en zeer betrokken collega’s, die met hart voor de zaak meewerken aan de bloei van ons bedrijf. We houden de keten van plant tot klant zo kort mogelijk. Dagelijks hebben we aanleveringen van de eigenteelt locaties in Nederland, Marokko en Senegal of onze teelt- en handelspartners.


Functieomschrijving

Bij de internationale Traineeship Crop Coördinator werk jij in Nederland én Marokko aan de beste teelt voor Fresh2You. In Nederland begeleidt je samen met de operationeel manager de teelt. Hierin krijg jij controle over het inplannen van mens en machine en ben je dagelijks aanwezig bij het opstarten van de oogst. Ook ga je elke dag controleren wat jij denkt dat de oogstaantallen en de kwaliteit van de oogst zal zijn. Dit stem je af met de Product managers zodat zij weten wat de grootte en kwaliteit van hun voorraad is. Hier is een goede beheersing van de Nederlandse taal dus essentieël. Hiernaast zet jij je in om de operational performance te optimaliseren aan de hand van continuous improvement en begeleidt jij ras- en teeltproeven. Jij plant de producten, jij plant oogstmomenten en jij initieert verbetervoorstellen. Ook verwerk je informatie tijdig en correct in Qcrop en Business central. Kortom, jij neemt de touwtjes in handen, presteert onder druk en blijft zoeken naar verbeteringen. 

Naast werkzaamheden in Nederland reis jij in oktober af naar Agadir om daar tot en met mei te werken in een echte regiefunctie. Als jr. Crop Coördinator in Marokko sta je in het midden van de keten. Je bent het schakelpunt tussen het Marokkaanse teeltbedrijf en Commercie in Nederland. Je krijgt hier een actieve operationele rol en pakt diverse dagelijkse werkzaamheden op, zoals het bezoeken van percelen voor het nemen van teeltmonsters, het borgen van verpakkingsprogramma's in relatie tot kwaliteit en beschikbaarheid en de kwaliteit van de binnenkomst in Nederland terugkoppelen naar Marokko en waar nodig verbeteringen doorvoeren. Hier is een goede beheersing van de Engelse taal essentieël en zou het beheersen van de Franse taal een leuke toevoeging zijn. Ook breng jij adviezen uit over het transport ten aanzien van de kwaliteit van het product en schakel je met zaadhuizen over de ontwikkeling van nieuwe rassen. Hierin ben jij proactief, communicatief sterk en durf jij jezelf uit te spreken. 


Wij bieden
  • Een unieke internationale kans om veel ervaring op te doen in teelt en teelt gerelateerde zaken;
  • Een dynamische functie, geen dag is het zelfde;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je start met een goed basissalaris en naar gelang van je groei binnen de organisatie groeien je arbeidsvoorwaarden mee;
  • Een werkomgeving waar kwaliteit voorop staat;
  • Een informele werksfeer en enthousiaste groep collega’s. Werken in een gedreven team met Nederlandse en internationale collega’s in een open werksfeer.
Wij vragen
  • HBO werk en denk niveau zonder 9 - 5 mentaliteit;
  • Kennis van teelt en teelt gerelateerde zaken en de capaciteit om constant te verbeteren;
  • Maximaal 2 jaar ervaring in een dergelijke functie;
  • inlevingsvermogen van diverse belanghebbenden en bewustzijn van culturele context;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pré;
  • Bereidbaarheid om 50% van je tijd te reizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in