+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Medewerker Back Office – Hilversum Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.326 - € 3.605 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je niet alleen de ‘normale’ backoffice taken uitvoert, maar een nieuwe uitdaging waarbij je verantwoordelijk bent voor de gehele backoffice van aanmelding tot afsluiting en hierbij verantwoordelijk bent voor je eigen dossier en klanten? Het is een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden in een dynamische organisatie. Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder en solliciteer.


Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker kom je te werken in een snelgroeiende organisatie. Het gaat om een functie waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossier en klanten, van aanmelding tot afsluiting. Je takenpakket bestaat onder anderen uit; agendabeheer van de behandelaren en coaches, fungeren als eerste aanspreekpunt, contactpersoon voor de klanten waar we mee samenwerken, onderhouden van het klantenportfolio, het verwerken en afhandelen van diverse administratieve taken, verantwoordelijk voor het voorwerk van de facturatie richting de afdeling Finance en je zorgt ervoor dat alle binnenkomende mails tijdig, juist en volledig worden afgehandeld. Vitalmindz is een dynamische en innovatieve organisatie waarbij verandering en vooruitgang belangrijke drijfveren zijn. Jij draagt hier actief aan bij door bestaande processen te verbeteren en te optimaliseren.


Het team

Je werkt vanuit ons Shared Service Center in Hilversum maar we vragen je ook naar onze locatie in Woerden te reizen! De sfeer op het kantoor is open en toegankelijk met korte lijnen. Vanwege onze zelforganiserende manier van werken krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Wij laten ons omschrijven als oprecht, persoonlijk, toegankelijk en is er altijd ruimte om even met elkaar te babbelen. Het team is erg divers en er heerst een hechte en persoonlijke sfeer. Transparant, oprechtheid en hard werken vinden wij belangrijk en voor gezelligheid maken we altijd tijd vrij.


Vereisten

Je hebt aantoonbare ervaring als backofficemedewerker, het liefst bij een vergelijkbare organisatie, waarbij je weet hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor de gehele backoffice, van aanmelding tot afsluiting. Je weet je weg te vinden in een dynamische organisatie waarbij je ook de tegenslagen kent en hierin het hoofd boven water kan houden. Je kan de rust bewaren in een hectische werkomgeving, weet prioriteiten te stellen en geeft tijdig aan wanneer het teveel wordt. Je kan snel schakelen in bijvoorbeeld ad-hoc klussen en met cliënten, verwijzers en klanten van bijvoorbeeld een hoog kaliber. Je hebt hierbij een actieve luisterhouding, bent communicatief sterk en hebt een gastvrije en servicegericht instelling. Je bent iemand die een actieve bijdrage levert aan het verbeteren en optimaliseren van de bestaande processen. Daarnaast zie je jezelf werken in een zelfsturende organisatie, bent ondernemend en zelfstandig. Je doet dit met veel plezier en ambitie waarbij je open staat voor feedback en met een kritische blik feedback kan geven aan je collega’s.


Over Vitalmindz

Vitalmindz is een organisatie die zich richt op arbeid gerelateerde problematieken zoals stress en burn-out. Bij Vitalmindz is het glas altijd halfvol en wordt er gewerkt vanuit oplossingsgerichte benaderingen en positieve psychologie. Er wordt gewerkt met gedreven coaches en psychologen die stuk voor stuk gepassioneerde denkers zijn. Zij adviseren, organiseren en faciliteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de preventie en signalering van psychische problemen en het verminderen van verzuim.


Wat bieden wij?

Wij bieden veel verantwoordelijkheid, diversiteit en uitdaging in een fijne werkomgeving waarbij ontwikkeling en groei centraal staat. Je krijgt een passend salaris van minimaal € 2.326,- bruto op basis van 40 uur. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan dit hoger oplopen. Een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden bestaande uit in ieder geval een telefoon, laptop, pensioenregeling en vakantiedagen. Je krijgt een tijdelijk contract met de intentie uiteindelijk over te gaan naar een vast contract. We vinden het belangrijk dat je fit blijft en daarom heeft iedere medewerker een zit/sta bureau. Tevens krijg je ook de mogelijkheid om thuis te kunnen werken. Jouw rol binnen onze organisatie is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in