+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hippolytushoef.
Laad meer vacatures

Wijkteammedewerker Jeugd in Hollands Kroon gezocht Hippolytushoef

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Incluzio Hollands Kroon

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.191 - € 4.547 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van jeugdhulpverlening als wijkteammedewerker Jeugd, waarbij je gezinnen ondersteunt om weer in hun kracht te staan. Met een focus op veiligheid en het betrekken van het eigen netwerk, bied je begeleiding bij diverse hulpvragen. Geniet van de vrijheid om je werkdag zelf in te delen, een team dat voor elkaar klaarstaat, en een arbeidsovereenkomst met de intentie tot verlenging. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Zet jij je graag in voor jeugd en gezinnen en zoek je een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij geloven in ondersteuning dicht bij de wijk en de inwoner. Als wijkteammedewerker Jeugd pak jij vragen zo vroeg mogelijk op en help jij het gezin weer in zijn/haar kracht te staan. Jij gaat aan de slag om de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden aan het gezin en/of het kind. Daarnaast ben je casusregisseur wanneer andere hulpverlening ook betrokken is. Jij laat de regie bij het kind en/of het gezin maar zorgt altijd voor het borgen van de veiligheid.

Jij wordt onze nieuwe collega en wijkteam medewerker Jeugd. Als wijkteammedewerker Jeugd ben jij vooral actief om het gezin weer in hun kracht te zetten. Op de eerste plaats staat altijd de veiligheid van het kind. Daarbij begeleid je het gezin maar zorg je er vooral voor dat zij zelf de balans en zorg op de juiste manier herstellen. Je laat de regie bij het gezin en jij helpt of grijpt in waar nodig. De hulpvragen en problematiek zijn erg divers en zijn zowel enkelvoudig als complex. 

Alle meldingen of vragen komen binnen bij onze collega's van team Toegang en Voorzieningen. Met hun uitvraag ga jij vervolgens verder. Je maakt kennis met het kind, thuis of bij ons op locatie. Jij zorgt voor een verheldering van de hulpvraag en neemt alle leefgebieden hierin mee. Samen met klant(en) maak je een helder gezinsplan.

Je weet hierbij het eigen netwerk te betrekken en/of de informele zorg. Als regisseur biedt je zelf ook de nodige begeleiding aan de gezinnen en betrek je waar nodig specialistische hulp. In jouw werk kom je veel bij gezinnen en inwoners thuis.

Wij zoeken iemand die positief is ingesteld. Een nieuwe collega die stevig in zijn schoenen staat en zelfstandig een caseload kan draaien. Je hebt kennis en bij voorkeur ervaring met de Jeugdwet. Als je eerder met gezinnen hebt gewerkt is dat voor ons een grote pre. Je bent onderdeel van ons wijkteam dus er is altijd expertise aanwezig om elkaar als collega te helpen onder andere middels casuïstiek besprekingen. Je staat er nooit alleen voor! 

Bij Incluzio Hollands Kroon werken we vanuit vier wijkteams. Het wijkteam pakt vragen zo vroeg mogelijk op en we zijn betrokken bij het welzijn van de buurt/stad. We zijn dan ook laagdrempelig en dicht bij.


Wat je krijgt

Incluzio Hollands Kroon is een energieke en dynamische organisatie. Wij proberen altijd te innoveren en jij kunt ons daarbij helpen. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Jij krijgt een team van collega’s die erg betrokken zijn. We helpen elkaar en leren van elkaar!

  • Beloning conform cao sociaal werk, minimaal €3191,- en maximaal €4.547,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Flexibele werktijden, je hebt de vrijheid om je dag zelf in te delen;
  • Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking.
Wie je bent

Wij zoeken een leuke collega, die reeds enige ervaring binnen het sociaal domein heeft. Je bent communicatief sterk en kunt goed verbanden leggen. Daarnaast zien we graag:

  • Een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar;
  • In het bezit van een SKJ-registratie;
  • Minimaal een jaar ervaring als Jeugdprofessional;
  • Energie, ondernemende attitude en resultaatgerichtheid;
  • Beschikbaar voor 32 uur per week.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in