+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoek van Holland.
Laad meer vacatures

Schilder (ZZP) - Coatings en Schilderwerk Hoek van Holland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Opus

Gevraagd

  • Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 35 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een kans om je ervaring in coatings of schilderwerk toe te passen? We hebben een interessante mogelijkheid voor een zelfstandige professional. Je gaat aan de slag met het onderhoud van verschillende soorten vastgoed. Er zijn grote projecten waar je jouw vakmanschap kunt laten zien. Ook als je nog niet alles weet, kun je bij ons leren en groeien. Je werkt zelfstandig, dus is het handig als je eigen vervoer hebt. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in coatings of schilderwerk? Zoek je een uitdagende mogelijkheid om je vaardigheden toe te passen in een groeiende en duurzame onderneming? Dan is dit jouw kans!

Als ZZP'er in coatings ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van vastgoed met bijzondere ondergronden, waaronder aluminium, staal, beton en bitumen. Je zult werken aan diverse grote projecten, waarbij je expertise en vakmanschap vereist zijn. Indien je nog niet volledig bekend bent met deze specifieke werkzaamheden, bieden wij interne begeleiding en training aan om je kennis bij te spijkeren.

Als ZZP'er in het schilderwerk heb je ervaring met zowel zakelijke als particuliere projecten. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt bij voorkeur je eigen vervoer tot je beschikking.



Gevraagd

Als ervaren schilder verwachten we van jou niets minder dan topkwaliteit. Of je nu in loondienst werkt of als freelancer, we waarderen jouw zelfstandigheid en professionaliteit. Als freelancer dien je te beschikken over een nette bedrijfsbus en hoogwaardig materiaal, zoals een uitstekende schuurmachine.

Verder verwachten we van jou het volgende:

  • Uitstekend vakmanschap en oog voor detail.
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Beschikking over een goed uitgeruste bedrijfsbus en professioneel materiaal.
  • Woonachtig in regio Zuid-Holland en flexibel inzetbaar.
  • Bereidheid om te werken in Gouda, Den Haag, Rotterdam en soms ook Amsterdam en Utrecht.


Aanbod

  • Uitdagende projecten in een groeiende markt.
  • Mogelijkheden voor interne begeleiding en training.
  • Flexibele samenwerkingsopties voor zowel in loondienst als ZZP'ers.
  • Freelance tarief € 35,- all-in excl. btw en benodigdheden.

Ben jij klaar om jouw expertise in coatings of schilderwerk toe te passen in een dynamische omgeving waar duurzaamheid centraal staat? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van het team!



Bedrijfsomschrijving

De organisatie heeft zich vanuit de traditionele schildersbranche ontwikkeld tot een toonaangevende speler in duurzaam vastgoedonderhoud van bijzondere ondergronden, zoals aluminium, beton, staal en bitumen. Met de groeiende nadruk op duurzaamheid in de bouwsector, richten zij zich op het onderhouden van deze speciale ondergronden met behulp van duurzame coatings. De coatings verlengen de levensduur van materialen aanzienlijk en bieden langdurige bescherming. Bijvoorbeeld, hun witte dakcoating met keramisch filter beschermt daken tegen opwarming en veroudering van bitumen tot wel 15 jaar.Zij streven ernaar om dé toonaangevende speler te worden in Nederland en omstreken op het gebied van duurzaam vastgoedonderhoud van bijzondere ondergronden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in