+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Financieel Adviseur Hypotheken Hoofddorp Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Door de groei van de bestaande portefeuille en de aanwas van nieuwe klanten is Kraai Recruitment voor haar opdrachtgever in de regio Hoofddorp – Nieuw Vennep op zoek naar een (ervaren) Financieel Adviseur Hypotheken.


Gevraagd

Voor deze functie zijn wij op zoek naar ervaren Financieel Adviseur Hypotheken met passie voor de klant. Door jouw open houding en heldere manier van communiceren maak je snel en gemakkelijk contact en win je het vertrouwen van je klanten.

Je bent een eigentijdse, vlotte en moderne persoonlijkheid en je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt graag in een wat kleiner team (4 FTE, jij wordt nummer 5), houdt van de mix van gezelligheid en hard werken en je kunt tegen een grapje.

De kern van jouw werkzaamheden bestaan uit het geven van Hypotheekadvies, maar voor een dikke pré kun je ook met schadeverzekeringen uit de voeten. Dus je beschikt over de juiste Wft’s, waarbij Schade Particulier en Inkomen zeer welkom zijn.

Tot slot is minimaal 2 jaar ervaring als adviseur bij een onafhankelijk intermediair essentieel, evenals een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Je kunt rekenen op een uitdagende en dynamische functie binnen een enthousiast en hardwerkend team. Vanzelfsprekend gaan klantbelang en resultaat ook hier hand in hand, maar plezier en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke extra factoren.

Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring zal je vaste salaris liggen tussen € 3.500,- en € 4.500,- op basis van een fulltime dienstverband. Een bonusregeling kan een aanvullend onderdeel (gaan) uitmaken van je beloningspakket.

Daarnaast behoren ook een reiskostenvergoeding, deelname aan de pensioenregeling en korting op het afsluiten van eigen verzekering tot het pakket.

En niet geheel onbelangrijk …. er liggen plannen tot het openen van een 2e vestiging. Wellicht ben jij de man / vrouw die uit het juiste hout is gesneden om deze te gaan leiden.


Is dit jouw nieuwe functie?

In alle gevallen is het jouw doel om met een transparant, duidelijk en persoonlijk financieel advies een jarenlange prettige en vertrouwde band op te bouwen met je relatie.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • voeren van gesprekken waarin jij de behoeften van jouw klanten echt goed weet te doorgronden.
  • adviseren van relaties op het gebied van financieel advies zoals hypotheken en verzekeringen.
  • volledig ontzorgen van klanten bij alle (financiële) keuzes in het leven.
  • signaleren van commerciële kansen die je ziet in de markt. Jij benut deze kansen optimaal én kunt goed netwerken (of brengt je eigen netwerk mee).

Je maakt hiervoor gebruik van Adviesbox, Elements en de Nationale Hypotheekbond.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in