+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.

Directiesecretaresse - Medische Innovaties - Houten-Nieuwegein Houten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.750 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie help je belangrijke leiders in het bedrijf, zoals de CEO. Je beheert agenda's, plant reizen en helpt bij vergaderingen. Ook zorg je ervoor dat het kantoor goed loopt, door evenementen te organiseren en het kantoor mooi te houden. Je werkt samen met een andere Directiesecretaresse, wat het werk leuk en afwisselend maakt. Je krijgt een goed salaris, vakantiegeld, en extra's zoals een eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. Er zijn ook kansen om te leren en te groeien in je werk. Plus, je werkt in een fijne sfeer en in een sector die blijft groeien. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie ondersteun je de CEO en Commercieel Directeur actief en 5 andere directeuren reactief samen met je directe collega. Start je eigen projecten op, denk mee met de groei van de organisatie en maak het verschil.

Omschrijving

Als Directiesecretaresse bij onze organisatie, speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze leidinggevenden en het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties. Je verantwoordelijkheden zijn onder te verdelen in drie kerngebieden:

1. Directieondersteuning: Je bent de steun en toeverlaat van zowel de CEO als de Commercieel Directeur. Jouw dagen zijn gevuld met het beheren van hun agenda's, het plannen van afspraken, het boeken van reizen en het bijwonen van het wekelijkse directieoverleg om de actiepunten bij te houden. Voor deze rol is het van belang dat je uitstekend kunt plannen, organiseren en prioriteiten kunt stellen.

2. Officemanagement: Als spin in het web van ons kantoorleven, organiseer je evenementen en jubilea, coördineer je facilitaire zaken, plaats je bestellingen en zie je toe op de inrichting van ons kantoor, dat momenteel stapsgewijs wordt gerenoveerd. Je krijgt de vrijheid om proactief projecten op te zetten en verbeteringen voor te stellen en door te voeren. Jouw inbreng is van onschatbare waarde om onze werkomgeving inspirerend en efficiënt te houden.

3. Contractbeheer: In een organisatie van onze omvang is het beheren van contracten een essentiële taak. Dit omvat het zorgvuldig digitaal archiveren en opvolgen van leverings-, handels- en inhoudelijke afspraken. Je zorgt ervoor dat alle betrokken directieleden tijdig de benodigde informatie aanleveren, waarmee je bijdraagt aan de vlotte voortgang van onze bedrijfsvoering.

Deze rol deel je met een collega-Directiesecretaresse. Dit biedt jullie beiden de mogelijkheid om te overleggen en taken te verdelen op basis van persoonlijke voorkeuren en sterktes. Samen vormen jullie een onmisbaar team dat de directie en het bedrijf ondersteunt in het bereiken van onze doelen.

Aanbod

Als jij na twee gesprekken net zo enthousiast bent als je nieuwe collega's, dan gaan we direct over naar een aantrekkelijk aanbod. Je treedt direct in dienst bij de werkgever. Dit fulltime contract (40 uur per week) omvat de volgende elementen:
  • Een jaarsalaris tussen de €36.000 en €45.000. Dit staat gelijk aan de €3.000 -€3.750 per maand.
  • Eem contract van 32-40 uur per week.
  • 8% vakantiegeld boven op je jaarlijkse salaris en eindejaarsuitkering.
  • 25 vakantiedagen om van je welverdiende rust te genieten.
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een functie waarbij je aan veel verschillende projecten kan werken.
  • Gratis parkeergelegenheid direct bij het kantoor.
  • Goede aanvullende pensioenregeling.
  • Een werksfeer waar je elke dag met plezier naartoe gaat.
  • Een stabiele sector waarbij de markt continue aan het groeien is.
Voor vragen over deze procedure kun je terecht bij Thomas Jackson, Manager bij Page Personnel Sales en Business Support. Na het versturen van je LinkedIn-profiel of cv kun je contact opnemen via telefoon of Whatsapp op 06.1220.1459.

Gevraagd

Voor de uitdagende en veelzijdige functie van Directiesecretaresse zijn wij op zoek naar een echte professional die voldoet aan de volgende criteria:

* Ervaring: Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een ondersteunende rol voor directie- of managementleden. Deze ervaring heeft je vaardigheden in tijdmanagement, organisatie en prioriteiten stellen aangescherpt.
* Organisatorisch Talent: Je staat bekend als een regelwonder. Jouw vermogen om zaken te regelen en te coördineren is ongeëvenaard, waardoor je in staat bent om soepel tussen verschillende taken te schakelen.
* Digitale Vaardigheden: Je bent zeer bekwaam in het gebruik van digitale administratietools zoals OneDrive en SharePoint. Deze vaardigheden stellen je in staat om efficiënt te werken en informatie gemakkelijk toegankelijk te houden voor het team.
* Flexibiliteit: Je vindt het leuk om te ontzorgen en bent proactief in het zoeken naar duurzame oplossingen. Je blijft kalm en doelgericht, zelfs wanneer de dag anders verloopt dan gepland door onvoorziene omstandigheden of ad hoc verzoeken.
* Beschikbaarheid: Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en geniet van de dynamiek van werken op kantoor. Idealiter ben je flexibel in je werkdagen, met een voorkeur voor een vaste vrije dag op dinsdag of donderdag, waarbij vrijdag als werkdag behouden blijft.

Wij zoeken iemand die naast deze vaardigheden ook een teamspeler is, iemand die waarde hecht aan samenwerking en open staat voor feedback. Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan bieden wij jou een stimulerende werkomgeving waar je jouw talenten verder kunt ontwikkelen.

Bedrijfsomschrijving

Ontmoet je toekomstige werkgever: een vooruitstrevende handelsorganisatie uit Nederland met een hart voor de zorg. Ze staan klaar voor mensen die het ziekenhuis net hebben verlaten en op zoek zijn naar extra ondersteuning thuis. Of het nu gaat om persoonlijke assistentie, het verstrekken van noodzakelijke medicatie of het maken van woningaanpassingen, dit bedrijf maakt een verschil door het leven van hulpbehoevenden opnieuw kleur te geven.
Deze organisatie groeit snel, dankzij een toenemende vraag naar kwalitatieve zorg in Nederland. Een vraag die zij met expertise weten te beantwoorden. Jij wordt onderdeel van hun dynamische team in het hoofdkantoor dat prachtig gelegen is tussen Houten en Nieuwegein, verdeeld over een magazijn en een modern kantoorgebouw. Hoewel je het merendeel van je tijd in het kantoor zult doorbrengen, biedt deze locatie een unieke combinatie van logistieke en administratieve dynamiek.
Binnen deze inspirerende werkomgeving, waar tussen de 150 en 200 professionals actief zijn in uiteenlopende disciplines zoals logistiek, sales, marketing, onderzoek, financiën, planning, supply chain en bedrijfsondersteuning, ga je nauw samenwerken met een collega Directiesecretaresse. Samen vormen jullie een krachtig team, gericht op het ondersteunen van twee directieleden op een directe manier en vijf directieleden op een meer reactieve basis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in