+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker environment & sustainability Huizen (32 - 40 uur) Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lidl Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met cijfers en wil je bijdragen aan duurzaamheid? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat aan de slag met het voorbereiden van milieurapportages en zorgt dat alles klopt. Ook werk je samen met verschillende teams om processen te verbeteren. Je krijgt de kans om te groeien en duurzaamheid te helpen vormgeven. Plus, een goed salaris en extra voordelen. Je komt in een team dat klaarstaat om je te helpen en waar je echt het verschil kunt maken. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Samenvatting

Ben jij continu in beweging? Krijg jij energie van cijfermatige analyses? En zie jij het als een uitdaging om Lidl duurzaam en financieel op koers te houden? Dan is dit de baan voor jou!

Voor Lidl is duurzaamheid een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle toekomst. Binnen dit kader maken verschillende milieuverplichtingen een steeds groter onderdeel uit van de werkzaamheden binnen de afdeling Fiscale Zaken. Er komen steeds meer heffingen bij en de bestaande heffingen zijn in ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een versterking van het team.

Binnen de afdeling Fiscale Zaken zoeken wij een cijfermatig sterke compliance medewerker die enthousiast wordt van duurzaamheid en het leuk vindt om zich bezig te houden met diverse aangifte- en controlewerkzaamheden voor milieurapportages bij Lidl Nederland. Als lid van het team denk je tevens (pro)actief mee over procesverbetering en mogelijke IT-oplossingen.

Op ons hoofdkantoor in Huizen maakt de afdeling Fiscale Zaken onderdeel uit van de Financiële Administratie. Je komt te werken in een informeel, gedreven team van vier (junior) bedrijfsfiscalisten. 

Wat ga je doen?
  • Je bereidt de diverse milieurapportages voor Lidl Nederland voor. Te denken valt aan aangiftes voor Statiegeld Nederland en de Afvalbeheersbijdrage en opgaves voor batterijen en elektrische apparaten. 

  • Je zorgt ervoor dat diverse controles worden uitgevoerd om de juistheid van de administratie omtrent de milieuheffingen te waarborgen.  

  • Samen met de afdeling en andere vakafdelingen zorg je ervoor dat de processen omtrent de milieurapportages waar nodig worden geïmplementeerd en geoptimaliseerd. 

  • Je wordt begeleid door de bedrijfsfiscalisten en de manager fiscale zaken en werkt nauw samen met hen.  

Wie ben jij?
  • Een afgeronde financiële hbo-opleiding (een fiscale achtergrond is niet nodig). 

  • Je bent net afgestudeerd of hebt al werkervaring opgedaan in de financiële sector. 

  • Je bent cijfermatig sterk en accuraat. 

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. 

  • Jij wordt omschreven als iemand die nauwkeurig is, een sterk analytisch vermogen heeft en beschikt over een kritische werkhouding. 

  • Ten slotte ben je een pragmatisch persoon en vind je het prettig om figuurlijk de mouwen op te stropen en direct resultaat te boeken. 

Wat krijg jij van ons?
  • Een uitdagende baan in een snelgroeiende en dynamische organisatie, binnen een enthousiast en professioneel team. 

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. 

  • De kans om duurzaamheid binnen Lidl mede vorm te geven. 

  • Een mooi salaris met aanvullend goede arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

We zien jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet. Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Demi Hartman via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 31 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt. Samen maken we Lidl! #teamlidl

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in