+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarn.
Laad meer vacatures

HR Adviseur Maarn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breman Installatiegroep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons, Breman, werk je als HR-adviseur in een team dat bouwt aan duurzame technische oplossingen. Je bent de schakel tussen medewerkers en leidinggevenden. Je zorgt dat alles rondom HR goed loopt en geeft advies over onder andere verzuim en personeelsplanning. Je werkt in een hecht team en krijgt de kans om te groeien door opleidingen. Samen maken we het verschil voor een betere toekomst. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als HR-adviseur ben je in dienst bij de Breman-woningbeheer vestigingen (Berkel en Rodenrijs en Maarn) en fungeer je als sparringpartner en adviseur voor het (lijn)management met betrekking tot de in-, door-, en uitstroom van onze medewerkers. Je hebt intensief contact met leidinggevenden en medewerkers, en je bent op de hoogte van wat er speelt, zowel op de vestiging als binnen de Breman-organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor operationeel HR en het naleven van het centrale HR-beleid op de vestiging. Je geeft het lijnmanagement en de directie gevraagd en ongevraagd advies. Je kunt goed schakelen tussen operationeel en tactisch niveau en bent een ervaren gesprekspartner op het gebied van verzuimbegeleiding en personele gesprekken. Je voelt je thuis in een technische organisatie en hebt uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, die je concreet weet toe te passen. In deze functie rapporteer je aan de vestigingsdirecteur en word je begeleid door de HR-businesspartner van de centrale diensten om de verbinding te vergroten en de kwaliteit te borgen.

Wat ga je doen?

  • Je bent een vraagbaak en aanspreekpunt voor HR-gerelateerde zaken op de vestiging. Bij complexe zaken overleg en stem je af met de HR-businesspartner en/of interne specialisten van Breman Centrale Diensten.
  • Je bewaakt signalen uit het personeelsinformatiesysteem voor management en HR-businesspartner.
  • Jij signaleert wanneer we administratief niet compliant zijn. Je genereert managementrapportages vanuit het personeelsinformatiesysteem, deelt de analyse in het MT en adviseert over het vervolg.
  • Je verzorgt en bewaakt (en signaleert tijdig bij niet naleven) de HR-cyclus, zoals inwerkprogramma en ontwikkelgesprekken. Je adviseert over de personeelsplanning.
  • Je verstrekt en bewaakt de richtlijnen en instructies die betrekking hebben op VCA, kwaliteitssystemen en/of normen. En je legt de opleidingsgegevens vast (aanmelding, subsidiemogelijkheden en registratie).
  • Je biedt ondersteuning aan recruiters bij de werving en selectie van nieuw personeel voor de vestiging. Je bereidt vacatureteksten voor, laat deze plaatsen, bent contactpersoon voor de verschillende bureaus en scholen, en voert (samen met anderen) sollicitatiegesprekken.
  • Je denkt mee en adviseert over lopende HR-projecten, inclusief implementatie op de vestiging in samenwerking met vestigingsadministratie, directie en HR-businesspartner. Je geeft vorm aan administratieve HR-procedures.
  • Je past wet- en regelgeving toe (CAO Metaal en Techniek, AAV). Je begeleidt en adviseert lijnmanagement en medewerkers bij verzuim, casemanagement en arbeidsomstandigheden (WvP).
  • Je coacht en adviseert lijnmanagement (on)gevraagd en ondersteunt hen bij het voeren van personeelsgesprekken.
  • De leidinggevende is primair verantwoordelijk voor de vastlegging van verzuim- en ontwikkelingsgesprekken in het personeelsinformatiesysteem en jij ondersteunt hen hierbij. Jij bent verantwoordelijk voor de vastlegging van een juridisch correct en volledig personeelsdossier en voor de dossiervorming bij bijvoorbeeld verbetertrajecten.

Iedereen energiepositief

Wij zijn Breman, een familiebedrijf van ruim 1700 installatie-experts die vanuit 25 vestigingen bouwen aan een toekomst vol duurzame technische installaties. Ons doel is dat iedereen in 2025 energiepositief is, waarbij we meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde. Samen kunnen we vandaag al het verschil maken voor morgen, en jij kunt hier een impactvolle bijdrage aan leveren.

Wat doet Breman?

De collega’s bij de gespecialiseerde Breman-vestigingen zijn werkzaam binnen de divisies woningbouw, woningbeheer, utiliteit, woningrenovatie, en binnen onze eigen installatiefabriek. Onze collega’s houden zich dagelijks bezig met duurzame energiesystemen, verwarmingsinstallaties, elektrotechniek, regeltechniek, luchtreinigingsinstallaties en service en onderhoud voor de zakelijke en particuliere markt. Op de kantoren zorgen onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, ICT’ers, HR-specialisten en alle andere collega’s ervoor dat onze vakmensen op locatie hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Breman Woningbeheer Midden & Breman Woningbeheer Zuid West

Breman Woningbeheer Midden zorgt met ongeveer 80 collega’s houden we ons dagelijks bezig met het klimaat en de veiligheid in woningen. Dit betekent dat onze monteurs diverse installaties zoals warmtepompen, cv-ketels en mechanische ventilatie installeren en onderhouden. Op ons klantcontactcentrum staan onze collega’s klaar voor bijvoorbeeld vragen van klanten en het maken van afspraken. Onze planners gaan vervolgens aan de slag om onze collega monteurs op locatie in te plannen. We werken in kleine teams waardoor er persoonlijke aandacht is voor de klant, en we snel kunnen schakelen.

Breman Woningbeheer Zuid West verzorgt de klimaatinstallaties van meer dan 120.000 woningen in Zuid Holland. Met meer dan 130 collega’s zorgen we voor verwarming en ventilatie, service, onderhoud en vervanging. Daarnaast geven wij ook adviezen en zijn wij gespicialiseerd in APK, energielabeling en veilig wonen. We zijn toonaangevend in de regio en doen dit met enthousiasme, maar vooral met elkaar. Alleen samen maken wij het gras groener dan dat van de buren.

Het Breman familiegevoel

We bestaan bijna 100 jaar en zijn één van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Toch voel je bij ons de warmte van een familie en een hechte groep. Bij Breman draait het om de mens! Zonder onze mensen kunnen wij niet bestaan. Daarom investeren we in jou. Met onze eigen Breman Academy bieden we opleidingen en kansen voor persoonlijke groei. Samen leren we, maken we fouten en helpen we elkaar vooruit. Kortom, we werken samen als een echte familie.

Dit neem je mee

  • Minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in de richting van Personeel en Arbeid of vergelijkbaar.
  • Ervaring in een HR-advies of HR-ondersteunende rol.
  • Kennis van het Nederlands arbeidsrecht en de Wet Verbetering Poortwachter.
  • Kennis van en ervaring met het voeren van verschillende soorten personeelsgesprekken.
  • Kennis van en ervaring met een personeelsinformatiesysteem, bij voorkeur ADP.
  • Je bent woonachtig tussen Berkel & Rodenrijs en Maarn (Gouda – Utrecht)

Dit krijg je van ons

Bij Breman heb je het goed voor elkaar. Zowel op het gebied van materiaal en tools, als qua fijne collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden! Wat betekent dit concreet?

  • Een baan met veel verantwoordelijkheid waarin jij initiatief neemt, omdat we erop vertrouwen dat jij de specialist bent;
  • Een goed salaris dat meegaat met jouw ontwikkeling + een winstregeling;
  • Per jaar krijg je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je goede pensioenregeling en meer;
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk! Daarom faciliteren wij doorgroeimogelijkheden. Onder andere via opleidingen en ons E-learning platform;
  • Een informele werksfeer met een hechte groep collega’s;
  • Naast al het harde werken maken we natuurlijk ook tijd voor gezellige bedrijfsuitjes, barbecues of andere evenementen. Met als hoogtepunt het jaarlijkse landelijke Breman feest waarbij álle bedrijven en collega’s samenkomen.

Enthousiast?

Klinkt dit als een baan voor jou en lijkt Breman jou een goede match? Solliciteer dan bij ons. Wil je eerst nog wat extra informatie? Stuur een whatsappje, bel of mail met Tjerk Kooistra, Corporate Recruiter bij Breman Installatiegroep. Klik op één van de links hieronder.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in