+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

HR Adviseur, 32-36 uur, Amersfoort, 3400,4635 bruto Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SKA Kinderopvang

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.399 - € 4.635 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR bij SKA, waar geen week hetzelfde is en elke dag een nieuwe kans biedt om te groeien. Als spin in het web voor HR in de regio Lef, werk je samen met een hecht team aan projecten, strategische vraagstukken en beleidsontwikkeling. Je krijgt de kans om naast je reguliere taken een extra taak op te pakken, zoals arbeidsvoorwaarden of opleidingen, en draagt bij aan een gestroomlijnd HR-beleid. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

In deze afwisselende HR functie ben je eindverantwoordelijk voor het hele spectrum van HR gerelateerde taken binnen jouw regio. In dit geval is dat de regio Lef en deze bestaat uit verschillende locaties in Amersfoort Oost, Leusden en 1 in Utrecht.

Een ontzettend leuke HR functie, waar elke week wel iets onverwachts gebeurt waar je zelfs als ervaren HR Adviseur van leert.
Samen met je 2 collega’s en de HR Manager ga je projecten optuigen en spar je met elkaar over meer strategische vraagstukken, ontwikkel je beleid en zorg je ervoor dat dit wordt nageleefd.
Bij SKA zorgen ze erg goed voor hun mensen, maar ze willen voorkomen dat er allerlei uitzonderingen gaan ontstaan die niet passen in het HR beleid. Waarschijnlijk goed bedoeld om mensen te ‘pleasen’, maar aan jou de taak om de collega’s in jouw regio hierover uitleg te geven. Als team worden jullie ondersteund door 3 HR Officers, die zorgen voor alle administratieve afhandeling.

Ook pak jij als onderdeel van het team een (of meerdere) extra taak op. Dit kan een vak onderdeel zijn waar je al veel kennis van hebt of iets waar je je graag verder in wilt verdiepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbeidsvoorwaarden of opleidingen.


Gevraagd

Jij hebt natuurlijk een relevante HBO opleiding afgerond en hebt enkele jaren ervaring als HR Adviseur. Maar vooral sta je stevig in je schoenen, doet alleen toezeggingen wanneer je iets zeker weet en voelt goed aan wanneer je voet bij stuk moet houden. Het zijn per slot van rekening geen kleine kinderen waar jij mee werkt.
Deze functie past als een jas, maar hij hoeft niet persé helemaal te passen. Het mag ook prima een jasje op de groei zijn, want het team kan het ook aan om jou op te leiden.
Als persoon hou je ervan dat er veel gebeurt en eigenlijk is enthousiasme jouw beste eigenschap.
Ska is een inclusieve organisatie, dus zelfs mensen van buiten de zorg zijn van harte welkom om te solliciteren!


Aanbod

  • Direct een contract bij onze opdrachtgever Ska Kinderopvang met intentie tot vast dienstverband;
  • Een functie die voor 32 of 36 uur in te vullen is;
  • Werken in een inclusieve organisatie die groot genoeg is om dingen te realiseren, maar ook klein genoeg om als individu van invloed te zijn;
  • Een salarisindicatie conform schaal 9 CAO kinderopvang, tussen € 3.399,- en € 4.635,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsfitnessregeling en een fietsplan.
Oké de functie is dus “flexibel hybride” en dat betekent dus dat je prima af en toe een dag thuis kunt werken, maar dat je hierin flexibel blijft. Flexibel is overigens ook van toepassing op je werkplek. Soms werk je vanaf een locatie en in het moderne servicecentrum in Amersfoort en heb je de mogelijkheid om staand of zittend, op een fietstrainer, in het werkcafé of apart in een concentratiekamer te werken.


Bedrijfsomschrijving

Never a dull moment bij Ska Kinderopvang! Al ruim 30 jaar bieden zij, als maatschappelijke organisatie, kinderopvang aan in Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Putten, Utrecht en Soesterberg. Ze doen dat met 450 medewerkers in 25 kinderdagverblijven, 24 speelleergroepen en 34 bso’s. Daarmee zijn zij marktleider in de regio. Ze investeren voortdurend in de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot pedagogische kwaliteit, locaties en bedrijfsvoering en natuurlijk in jou. Bij Ska Kinderopvang ben je nooit uitgeleerd.
Bij Ska Kinderopvang draait het om interactie en elkaar echt zien. Want wat ze ook doen voor een ander, wat ze ook samen ondernemen, waarin ze ook verschillen of overeenkomen, als ze elkaar zién en echt naar elkaar luisteren, ontstaat er iets moois. Iets van allebei. Groei bijvoorbeeld of een nieuw idee. Dat is hoe ze binnen Ska Kinderopvang werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in