+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Schilder Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie ga je aan de slag met schilderen in verschillende soorten gebouwen, zoals huizen, scholen en kantoren. Je werkt samen met collega's om echt vakwerk af te leveren. Ook als je nog niet zo lang schildert, is er plek voor jou. We helpen je zelfs met het halen van een belangrijk certificaat. Bij ons bedrijf staat jouw gezondheid en geluk op de eerste plaats. Je krijgt een goed salaris en kunt elk jaar twee nieuwe dingen leren. Ook spaar je punten voor leuke dingen. We hebben vaak feestjes zodat je je collega's beter leert kennen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In deze rol krijg je de kans om je talent te tonen door diverse gebouwen te schilderen, waaronder woningen, appartementen, scholen en kantoren. Samen met je collega's lever je hoogwaardig vakmanschap en ben je trots op het eindresultaat.


Ben jij het?

Heb je minimaal 4 jaar ervaring als schilder en een afgeronde schildersvakopleiding? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Ook als je minder ervaring hebt, bespreken we graag de mogelijkheden. Het bezit van een geldig VCA-certificaat is handig, maar zo niet, dan ondersteunen wij je bij het behalen ervan. Je hebt eigen vervoer nodig, zoals een auto, omdat je mogelijk buiten de regio zult werken.


Wat wij bieden

Bij Faber Personeel staat jouw welzijn voorop. We bieden een salaris conform de schilders-CAO en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals twee cursussen per jaar. Je kunt ook sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast organiseren we jaarlijks gezellige borrels waar je je collega's beter kunt leren kennen.


Waar jij werkt

Als professional in de bouw- en schilderssector krijg je bij Faber Personeel de kans om betrokken te zijn bij prachtige projecten in jouw regio. We bieden mogelijkheden voor opleiding en groei en streven ernaar om op persoonlijk vlak het verschil te maken en elke dag een stap verder te gaan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in